SUPRUGA SLAVNOG GLUMCA

Starleta Nicole Coco Austin: 'Ne smetaju mi usporedbe s hrvatskom predsjednicom'

18.06.2018 u 20:49

Bionic
Reading

U utorak navečer u zagrebačkom Boćarskom domu nastupa rap metal bend Body Count predvođen karizmatičnim Ice-T-jem, Tracyjem Morrowom. Mnogi ga se sjećaju kao detektiva iz serije 'Zakon i red: Odjel za žrtve', a danas je u sretnom braku s bivšom Playboyjevom zečicom Nicole 'Coco' Austin s kojom ima kćer Chanel. Bujna starleta na Twitteru je objavila anegdotu koja je nasmijala cijelu regiju

'Sjećate se kako su me ljudi stalno mijenjali s predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar - Kitarović? Novinari me uvijek pitaju što mislim o tome. Moram priznati da mi jako nalikuje. Nemam ništa protiv da me uspoređuju s predsjednicom', napisala je Coco na svom Twitter profilu. Referirala se na situaciju kad su južnoamerički mediji objavili njene fotografije u bikiniju i zamijenili je za Kolindu.

Prije dvije godine, kao gošća emisije 'Full Frontal' kanadsko-američke komičarke Samanthe Bee naša predsjednica je priznala da je guglala svoje ime te su je zaprepastile fotografije starlete na plaži uz koje je pisalo njezino ime. 'Kada guglam svoje ime, iskače mnogo fotografija na kojima nisam ja, osobito onih u kupaćem kostimu. Zbog toga se osjećam kao predmet. To su fotografije snimljene u Panami, a na njima je američka starleta', rekla je Kolinda Grabar Kitarović Samanthi Bee.

Prije toga je objavila kako se veseli dolasku u Beograd budući da je podrijetlom iz Srbije. Sutra, 18. lipnja, posjetit ću svoj srpski zavičaj. Ice ima nastup tamo. Čujem da su me tamošnji mediji prozvali srpskom kraljicom. To je baš zabavno' poručila je Coco.

U svijetu zabave rijetki su dugovječni brakovi poput njihovog. Kada su se američki reper i glumac Ice-T i Nicole Coco Austin, vjenčali na Silvestrovo 2005. godine, mnogi su predviđali da će im se brak raspasti do Nove godine. Glazbenik je iza sebe već imao jedan neuspješan brak i niz afera, a ni Coco nije izgledala kao pojam idealne supruge. No, oni su i dalje nerazdvojni.

  • +2
Nicole Coco Austin Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Profimedia