TEŠKE OPTUŽBE

Stanari se tek uselili u Big Brother kuću, a jedan je iz nje već izletio

28.01.2018 u 13:22

Bionic
Reading

Makaranin Aleksandar Neradin, koji je sa 17 ostalih kandidata u subotu navečer ušao u Big Brother kuću, zbog teških je optužbi morao iz nje izaći

'Natjecatelj Aleksandar Neradin potpisao je ugovor s RTL-om, po kojem svi natjecatelji, između ostaloga, garantiraju da nisu kazneno gonjeni niti pravomoćno osuđivani. U slučaju povrede bilo koje ugovorne odredbe, pa tako i zbog povrede istinitosti podataka i jamstava, RTL ima pravo raskinuti ugovor. Navedeno vrijedi i za Aleksandra Neradina, koji nije više dio projekta Big Brother 2018.', stoji u priopćenju Big Brothera.

Neradin ima 32 godine i dolazi iz Makarske gdje radi kao grobar, a kako je rekao, u slobodno vrijeme Aleksandar obožava hakirati i provoditi vrijeme igrajući videoigrice. Smatra da je iznadprosječno inteligentna osoba.

'Danas su ljudi glupi k'o stup. Dok drugi u svoje slobodno vrijeme sjede po kavama ogovarajući kolege, ja sam netko tko shvaća stvari', otkrio je Alex, kako ga zovu prijatelji.

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

'Ne vjerujem apsolutno nikomu, svi su me izdali i zato sam došao raditi tu gdje i radim, jer me nitko neće zeznuti, jer svi spavaju', kazao je Makaranin koji se pohvalio i brojem žena s kojima je imao avanture za jednu noć.

'Svašta sam radio. Počeo sam raditi još dok sam bio dijete. Prodavao sam srećke za lutriju, a onda sam radio u jednom restoranu te poslije napokon ostvario želju da se zaposlim na brodu. Tu sam prošao sve što me zanimalo vezano za žene, i debele i mršave, i ružne i lipe, svakakve, i to mi je i bio cilj. Uglavnom, kada su se počele nagomilavati sve te žene, shvatio sam da se nekima ne sjećam ni imena i onda sam počeo zapisivati. Išlo je do nekih 140!', otkriva Alex koji je obećao pružiti najveću zafrkanciju u showu.

Naputio ga je pod teškim optužbama, a navodno je riječ o pedofiliji.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija