KOZMETIČKE PROMJENE

Stanare Big Brothera čekaju novi tjedni zadaci

19.03.2018 u 16:35

Bionic
Reading

Natjecatelji u emisiji Big Brother dobit će nove tjedne zadatke kojima mogu spriječiti tri prokletstva koja ih ovaj tjedan čekaju, no hoće li smoći snage za njih – to je već druga stvar

Stanari Big Brother kuće zadnjih tjedana nisu previše poslušni kada su u pitanju tjedni zadaci. Hoće li tako biti i ovaj tjedan tek ćemo vidjeti, no sudeći po reakcijama nakon čitanja zadatka već se može zaključiti da neki stanari nisu nimalo sretni.

Naime, Lucija je stanarima pročitala zadatak prema kojem u tjednu pred njima u kući vladaju tri prokletstva: voda, Sahara i Titanic. Voda znači da u kući neće biti vode u tušu, Sahara znači da će temperatura u kući rasti, a Titanic znači da će se svakih pet minuta nakon gašenja svijetla oglašavati brodska sirena.

No stanari mogu ta prokletstva zaustaviti ako podnesu žrtvu. Da bi imali vodu, djevojke se moraju odreći šminke, da bi temperatura u kući bila ugodna za život, dečki se moraju obrijati, a da bi mogli u miru spavati bez zvuka sirene moraju se odreći cigareta na 24 sata.

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Tko će imati prigovor na zadatak i tko će ovog puta odbiti poslušnost saznajte u dnevnoj emisiji u večernjim satima!

Autor: YouTube