VELIKA OBITELJ

Sretnu vijest čuvali su za sebe: Carey Mulligan rodila treće dijete

11.10.2023 u 09:24

Bionic
Reading

Nakon sedmogodišnje kćeri Evelyn Grace i petogodišnjeg sina Wilfreda, glumica Carey Mulligan i glazbenik Marcus Mumford dobili su još jedno dijete

38-godišnja glumica Carey Mulligan potvrdila je u svom najnovijem intervjuu da su ona i njezin dvije godine mlađi suprug, glazbenik Marcus Mumford, dobili treće dijete. Radeći na intervjuu, ali i naslovnici Vogueovog izdanja za studeni, glumica koja je zvijezda filma 'She Said' potvrdila je kako se njihova obitelj proširila za još jednog člana.

U tekstu novinarka je napisala kako je u trenutku njihovog susreta i intervjua prošlo šest tjedana otkako je Mulligan rodila treće dijete, opisavši scenu njezinog ulaska u jedan londonski kafić s mrljom na košulji nastalom nakon što je bebi procurila pelena.

Nikakvi drugi detalji, o spolu ili imenu bebe, nisu otkriveni javnosti. Ono što je poznato je da par već ima kćer Evelyn Grace (7) i sina Wilfreda (5).

Carey Mulligan i Marcus Mumford bili su u vezi tek pet mjeseci kada su se u kolovozu 2011. zaručili, a potom i vjenčali u travnju 2012. na farmi u Engleskoj, gdje je bilo pozvano oko 200 uzvanika, među kojima su bili i Sienna Miller, Jake Gyllenhaal i Colin Firth.

Carey Mulligan Izvor: Profimedia / Autor: ISABEL INFANTES / AFP / Profimedia

Kćer Evelyn Grace dobili su 15. rujna 2015., a sina u kolovozu 2017. godine. Prošle je godine priznala kako je nakon rođenja kćeri prolazila kroz teški period postporođajne depresije.