STIGLA PRINOVA

Sretna vijest u obitelji slavne ruske tenisačice: Šarapova po prvi puta postala majka

15.07.2022 u 21:29

Bionic
Reading

Bivša prva tenisačica svijeta i osvajačica pet 'grand slam naslova, Ruskinja Marija Šarapova po prvi je puta postala majka rodivši sina Theodorea

'Najljepši, najizazovniji i najveći poklon koji je naša obitelj mogla tražiti', objavila je Šarapova uz fotografiju sa sinom i zaručnikom, britanskim biznismenom Alexanderom Gilkesom.

Šarapova je od 2006. do 2016. godine prema Forbesu je bila najbolje plaćena sportašica na svijetu, a zaradila je milijune i zahvaljujući sponzorskim ugovorima.

U kratkim ulogama pojavila se u nekoliko serija i filmova, a 2017. godine objavila je autobiografiju 'Unstoppable: My Life So Far', napisanu s Richom Cohenom. Godine 2005. godine bila je u vezi s Adamom Levineom, pjevačem grupe Maroon 5.

Jedna od najuspješnijih, ali i najljepših tenisačica, već je bila zaručena i to za košarkaša Sašu Vujičića.

Njihova veza raspala se 2012. kada je Ruskinja razvrgnula zaruke, a kao razlog se navodila odvojenost, kao i predbračni ugovor koji su za Šarapovu radili njezini savjetnici i odvjetnici, a koji košarkaš nije htio prihvatiti.

  • +3
Marija Šarapova Izvor: Profimedia / Autor: Charlotte Deckers / Sipa Press / Profimedia

A da voli britanskog biznismena Alexandera Gilkesa, fakultetskog kolegu i prijatelja princa Williama objavila je 2018.

Svoj je trideset i peti rođendan ove godine u travnju iskoristila da na Instagramu objavi vijest o svojoj prvoj trudnoći.

Peterostruka osvajačica Grand Slama, koja se iz sporta povukla 2020., vijest je podijelila sa svojih 4,4 milijuna pratitelja.