kraljica hedonizma

Ljubiteljica životinjskog uzorka: Maja Šuput uskočila u još jedan seksi badić

15.07.2022 u 14:41

Bionic
Reading

Voditeljica i pjevačica ne prestaje s ljetnim avanturama s kojima se svakodnevno hvali na Instagramu. Sudeći prema fotografijama istinski uživa odmarajući po jadranskoj obali sa suprugom Nenadom i njihovim mališanom Bloomom, a voli pokazati i nove kupaće kostime koje, kako je izjavila ranije, kupuje na svojim inozemnim putovanjima

Da joj životinjski uzorak dodatno naglasi platinastu boju kose i uvijek super liniju, Maja Šuput je dokazala više puta. Ovog puta je objavila prizor koje je njezin suprug Nenad Tatarinov uhvatio iz daljine pa se uz pjevačicu vide bazen i nebo. 'Ja po cijele dane', opisala je pjevačica taj prizor na kojem ona u jednodijelnom tigrastom badiću ispijajući kavu.

Obitelj Šuput-Tatarinov se trenutačno opušta na domaćem terenu, točnije na otoku Pagu, gdje pjevačica skuplja energiju za brojne predstojeće koncerte ali i neke nove projekte.

Pjevačica je obukla također neobičan badić koji podsjeća na model onog Sonje Kovač, no ispada da ipak više pokriva nego otkriva. Dan ranije je Maja, koja očivo uživa u majčistvu, iz poznatog tamošnjeg restorana objavila nekoliko fotografija svog sina kako pozira na jastucima u kratkim prugastim hlačicama i bijeloj majici kratkih rukava.

Maja Šuput na Pagu Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Maja Šuput