BORBA S DEPRESIJOM

Sreću zamijenili problemi: Justin Bieber potražio stručnu pomoć

13.02.2019 u 11:34

Bionic
Reading

Nakon što je otkrio da se požurio vjenčati sa svojom djevojkom Hailey Baldwin nakon samo par mjeseci veze, sve zbog toga što su oboje odabrali biti u celibatu prije braka, otkrilo se kako kanadska zvijezda Justin Bieber ponovno ima psihičkih problema. Zbog depresije potražio je i stručnu pomoć

Prema izjavama izvora bliskim kanadskom pjevaču, Justin Bieber potražio je stručnu pomoć zbog depresije s kojom se u posljednje vrijeme suočava. Nakon što je za posljednje izdanje modne biblije - Voguea - otkrio sve o svom vjenčanju s manekenkom Hailey Baldwin, celibatu u kojem je bio prije braka, ali i skorašnjem crkvenom vjenčanju, Justin Bieber navodno se suočio s depresijom.

  • +12
Justin Bieber i Hailey Baldwin ulovljeni u strastvenom zagrljaju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njegov glasnogovornik potvrdio je za magazin People kako je pjevač doista potražio stručnu pomoć, no detalje nije želio iznositi. Da ima psihičkih problema nagađa se već duže, osobito nakon što je 2017., upravo zbog problema sa zdravljem, otkazao svjetsku turneju Purpose.

'Justin je jako potišten i trenutno prolazi teške trenutke, no to sve nema veze s Hailey, brak s njom jedino je što ga čini sretnim. Psihički je jako teško, no na sreću ima dobre ljude oko sebe, a i prima dobru pomoć. Uvjeren je da će uskoro biti bolje', otkrio je izvor blizak Bieberu.

Sam pjevač nedavno je izjavio kako je na posljednjoj turneji postao poprilično depresivan. 'Nisam nikome pričao o tome, još uvijek prolazim i procesuiram sve o čemu nisam želio pričati. Osjećao sam se usamljeno i trebao sam vrijeme za sebe.'

Uz to dodao je kako se dio razloga njegovog 'stanja' krije i u tome što dugo vremena nije bio siguran kome može više vjerovati, budući da su neki ljudi, koji su uključeni u njegov život i karijeru, imali sasvim drugačije motive.