TEŠKA VREMENA

Selena Gomez se vratila jača no ikad: 'Prošla godina bila je godina brige o sebi'

15.01.2019 u 11:14

Bionic
Reading

Mlada pjevačica Selena Gomez tijekom prošle godine doživjela je nekoliko teških situacija. Nije joj najbolje išlo na ljubavnom planu, a potom se sve reflektiralo na psihičko i zdravstveno stanje. Međutim slavna brineta vraća se jača i zadovoljnija no ikada

Iza nje je bolan prekid s ljubavi iz mladosti, pjevačem Justinom Bieberom koji je uplovio u bračnu luku s drugom - Hailey Baldwin. Iza nje je i velika zdravstvena bitka te cijeli tim liječnika koji brine o njezinu stanju. No Selena Gomez čvrsto je odlučila raditi na sebi i vratiti se pred publiku stabilnija no ikad.

Nakon višemjesečnog izbivanja s društvenih mreža, zbog čega se između ostalog borila s anksioznosti, 25-godišnja američka pjevačica ponovno se obratila svojim fanovima.

'Prošlo je mnogo vremena otkako se nismo čuli, ali samo sam svima htjela poželjeti sretnu novu godinu i zahvaliti vam se na podršci i ljubavi koju mi šaljete. Prošla godina definitivno je bila godina samorefleksije, izazova i rasta. Izazovi su uvijek tu da vam pokažu koliko ste sposobni nadvladati ih. Vjerujte mi, nije bilo lako, ali ponosna sam na to kakva osoba postajem i radujem se budućnosti. Volim vas sve', poručila je Gomez.

  • +20
Selena Gomez je prava modna kameleonka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim psihičkih problema zbog kojih je između ostaloga boravila u klinici, Selena je u prošloj godini imala i važnu operaciju transplantacije bubrega. Pjevačica se godinama bori s lupusom, teškom autoimunom bolešću koja napada bubrega, pa joj je najbolja prijateljica donirala svoj i spasila život.