POŽURIO PRED MATIČARA

Nakon dvije godine medijske šutnje Justin Bieber otkrio da je prije braka živio u celibatu

08.02.2019 u 13:41

Bionic
Reading

Samo 12 tjedana nakon što su započeli svoju ljubavnu vezu, pjevač Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin odlučili su stati ispred matičara. O razlozima 'braka na brzaka', ali i svojoj ljubavi, progovorili su za Vogue, čiju najnoviju naslovnicu krase

Kada je otkriveno da su 22-godišnja Hailey Baldwin i dvije godine stariji Justin Bieber u rujnu prošle godine, u New Yorku, nakon samo tri mjeseca veze stupili u brak ispred matičara, javnost je ostala u šoku. Sve je zanimalo koji je razlog hirovite odluke za 'brak na brzaka'.

S kratkim odmakom od nekoliko mjeseci, sada je možda i jasnije zašto su se na to odlučili, osobito nakon posljednjeg intervjua koji su zajedno dali za Vogue. Naime, kanadska pop zvijezda i njegova supruga, atraktivna manekenka, odlučili su da će se suzdržavati od seksa sve dok ne postanu muž i žena.

Kako su rekli za Vogue, čiju naslovnicu, zahvaljujući slavnoj Annie Leibovitz, krase, celibat je za njih bio najbolja moguća donešena odluka, no, napomenuli su, bili su svjesni da će brak biti težak i da on nikada nije idealan i bajkovit.

Justin Bieber, kojem je ovo prvi intervju nakon pune dvije godine medijske šutnje, rekao je kako su ga vjerska uvjerenja i dovela do odluke da apstinira od seksa sa svojom tada tek djevojkom Hailey Baldwin, osobito nakon što je i sam priznao da je prije imao 'legitimnih problema sa seksom'.

Navodno je 24-godišnji pjevač bio ovisnik o seksu te je 2013. godine čak snimljen kako izlazi iz javne kuće u Brazilu. Najbolja stvar od svega je što se pokušao sakriti iza bijelih plahti koje su oko njega postavili njegovi tjelohranitelji.

'Bog ne traži od nas da se zbog njega odreknemo seksa, već nas on želi zaštiti od boli i patnje. Mislim da je seks uzrokovao mnoge boli. Želio sam ponovno posvetiti Bogu na taj način jer sam doista osjećao da je to najbolje za moju dušu i uvjeren sam da me je on zbog toga nagradio s Hailey. Dobro ponašanje se nagrađuje', priznao je Justin Bieber i dodao kako je želja za seksom definitivno ubrzala odluku da se vjenčanju, no to nije jedini razlog.

  • +12
Justin Bieber i Hailey Baldwin ulovljeni u strastvenom zagrljaju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kada sam je ugledao prošlog lipnja, sjetio sam se koliko sam je volio i koliko mi je nedostajala, kao i njezin pozitivni utjecaj na moj život.'