NIJE MU SE PISALO DOBRO

Srećom da treći nastavak 'Seks i grada' nije snimljen, jer evo što bi se dogodilo s Facom

20.11.2018 u 12:42

Bionic
Reading

Iako treći nastavak filma 'Seks i grad' ipak neće izaći na vidjelo, u javnost je procurila informacija iz scenarija koji je već bio spreman. Na veliku žalost obožavateljica, Chris Noth, glumac koji je igrao famoznog Facu, u tom slučaju ne bi završio baš najsretnije

Taman kada je javnost zaboravila na zavrzlame oko trećeg nastavka filma 'Seks i grad' čije je snimanje stopirala glumica Kim Cattrall, jedna od članica famozne četvorke, procurili su novi zanimljivi detalji.

James Andrew Miller, jedan od članova produkcije, dao je intervju u kojem tvrdi da je pročitao scenarij. Otkrio je i što je u njemu pisalo te što bi najviše šokiralo gledatelje, da se film na koncu ipak snimio.

Miller je kazao kako bi Faca prema spomenutom scenariju preminuo već na početku filma od infarkta, a potom bi film prikazivao Carrie (Sarah Jessicu Parker) kako proživljava suprugovu smrt.

  • +9
Chris Noth Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oni koji malo bolje pamte rasplete 'Seks i grada' sjetit će se da je Faca još u šestoj sezoni serije posjetio liječnika i obavio rutinski zahvat na srcu zbog kojeg je kratko bio u bolnici. Osim šokantnog otkrića scenarija koji vrlo vjerojatno nikada neće biti snimljen, pojavile su se i tvrdnje da je ovo bio dodatni razlog Kim Cattrall da ne sudjeluje u novom nastavku.

'Ljudi bliski Kim vjeruju da ona nije bila najsretnija ovakvim scenarijem jer njezinom liku Samanthe nije mnogo ponuđeno. Zaključili su kako bi Facina smrt najveću pažnju usmjerila na Carrie i to kako se nosi s ulogom udovice, a u drugom bi planu bilo prijateljstvo i odnosi četiri prijateljice, što je u suštini i poanta cijele franšize', objasnio je Miller.

  • +16
Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Chris Noth istaknuo je pak da nije imao priliku vidjeti scenarij, ali da vjeruje da bi novi nastavak bio iznenađujuć. Nedavno je sam Noth otkrio da su mu se puno više sviđali raniji nastavci serije u kojima je bilo više humora i sarkazma pogotovo u odnosu njega i kolegice Parker, s kojom glumi ljubavni odnos.

'Ne volim sladunjave scene, vjerojatno jer sam pomalo ciničan privatno. Primjerice scena u kojoj sjedim s Carrie u garderobi i govorim joj da bi joj trebao nabaviti novi, veći prsten- mrzio sam to', jednom je prilikom rekao 64-godišnji zavodnik.