VELIKI DAN

Sreća u domu Dragana Bjelogrlića: Poznati glumac ima veliki razlog za slavlje

14.09.2019 u 23:02

Bionic
Reading

Poznati glumac, scenarist i producent posljednjih nekoliko godina ne prestaje iznenađivati publiku novim projektima, a posljednja serije o kojima se priča su 'Žigosani u reketu' i 'Senke nad Balkanom'. Osim poslovnih uspjeha, Dragan Bjelogrlić ovih dana ne može biti sretniji. Njegova mezimica diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti i postala diplomirani politolog

Bjelogrlićeva 21-godišnja kćer Mia pohvalila se svojim velikim uspjehom na Twitteru gdje je poprilično aktivna. 'Konačno i službeno - politikolog', napisala je uz objavu. Mia je kao djevojčica imala epizodnu ulogu u seriji 'Pozorište u kući'. Srpski mediji pišu da joj se paralelno smiješi i karijera u svijetu modelinga. Snimila je editorijal za jedan modni brend i očarala svojim izgledom.

Glumac je protivnik želje da mu se djeca javno eksponiraju. Mijin brat Aleksej je nedavno upisao glumu, te krenuo tatinim stopama. Zaigrao je u seriji 'Žigosani u reketu', a pojavio se u scenama u školi, poput njegovog oca na početku karijere u ulozi Slobodana Popadića Bobe u 'Boljem životu'. Aleksej je prije toga igrao u filmovima svog oca - u prvom i drugom dijelu 'Montevidea'. Glumio je i na kazališnim daskama i stao na scenu Narodnog pozorišta u predstavi 'Dobro pamtim sve', kojeg je Bjelogrlić režirao.

Dragan Bjelogrlić je ljubav svog života, suprugu Maju, upoznao prije više od 20 godina, i to na snimanju jedne reklame. Mnogi komentiraju kako i Maju krasi svevremenska ljepota, što i ne čudi, s obzirom na činjenicu da se svojevremeno bavila modelingom. Studirala je engleski jezik i književnost, a nakon prestala je s manekenskom karijerom te je neko vrijeme radila kao prevoditeljica.