U BRAKU VEĆ 25 GODINA

Jedina ljubav Dragana Bjelogrlića: Ljepotica koju nazivaju srpskom Monicom Bellucci

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Nina Djurdjevic / Cropix

Kovrčava plava kosa i šarmantan osmijeh nisu se nimalo promijenili. U Draganu Bjelogrliću još se lako prepoznaje Boba, najmlađi član obitelji Popadić iz popularne serije 'Bolji život', u kojeg su potkraj osamdesetih bile zaljubljene sve tinejdžerice u Jugoslaviji. Iza njega su brojne nezaboravne uloge, a i u privatnom životu mu cvatu ruže jer ga dijeli s prelijepom suprugom Majom

Zvijezda kultnih srpskih filmova 'Lepa sela lepo gore', 'Rane', Crni bombarder', 'Montevideo bog te video' te serijala 'Vratiće se rode', u kojima je uživala i hrvatska publika, nerado govori o svom privatnom životu, a u javnosti se rijetko pojavljuje sa ženom koja mu je prije dva desetljeća osvojila srce.

S Crnogorkom Majom Ba­ni­će­vić, rođenoj u Nikšiću, zaiskrilo je na snimanju reklame, snimljenoj sredinom devedesetih godina.

Izvor: Društvene mreže

'Kad sam, nekoliko mjeseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski namještaj, u kojem mi je trebala i partnerica, sjetio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopće u Beogradu, no imao sam sreće da je baš tad došla na jesenski ispitni rok pa sam je angažirao da glumi sa mnom u reklami', izjavio je ranije glumac i redatelj.

Scenarij je bio napravljen kao remake triju erotskih filmskih scena iz kuhinje: iz filmova 'Devet i pol tjedana', 'Poštar uvijek zvoni dvaput' i 'Sirove strasti'. 'Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali', otkrio je glumac.

Maja je baveći manekenstvom vrlo rano počela sama živjeti. Četiri godine je provela u Parizu, a onda se preselila u Beč. Radila je za agenciju Ford te je bila na naslovnicama magazina Marie Claire i Elle i nosila važne revije, no često je dolazila u Beograd jer je upisala i diplomirala engleski jezik i književnost. Zbog putenosti i crta lica srpski mediji prozvali su je svojom Monicom Belluci.

View this post on Instagram

sa suprugom Majom.

A post shared by Dragan Bjelogrlić (@draganbjelogrlic) on

Sa­mo dva tjedna na­kon što je upo­znao svo­ju da­na­šnju su­pru­gu iz div­lje be­o­grad­ske no­ći do­veo je u za­ba­če­no ba­nat­sko se­lo Ba­ran­du pred svo­ju obiteljsku ku­ću. Ondje joj je, po­ka­zu­ju­ći ve­li­ko dvo­ri­šte, re­kao: 'Pro­baj sve ovo ob­u­hva­titi po­gle­dom. Ako bu­deš pa­met­na, ov­dje će ra­sti tvo­ja dje­ca.'

'Svidjela mi se jer je kao manekenka proputovala cijeli svijet, stekla iskustvo i širinu, a uz sve to je u dubini duše ostala normalna, tradicionalna, čak i pomalo konzervativna djevojka. To je bilo ono što se tada teško moglo pronaći u okruženju u kojem sam ja živio', kaže Bjelogrlić. Ubrzo nakon vjenčanja 1996. Maja je stavila točku na manekensku karijeru.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Bračni par Bjelogrlić ima kćer Miu, studenticu Fakulteta političkih nauka, i 18-godišnjeg sina Alekseja.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

  • +7
  • +4

Dragan Bjelogrlić

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!