bez afera

Ljubav koja traje već 17 godina: Luka i Vanja Modrić imali su dvije ceremonije vjenčanja

15.06.2023 u 11:46

  • +7

Luka i Vanja Modrić

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Bionic
Reading

Luka Modrić upoznao je Vanju Bosnić preko telefona, a taj tri sata dug telefonski razgovor promijenio mu je cijeli život. Od tada su Luka i Vanja nerazdvojni, ona ga prati na utakmicama kao najvjernija navijačica, a njihovu idilu nisu okaljale nikakve afere

Luka Modrić jučerašnjom je igrom pokazao što znači 'srce Vatreno', a njegovo srce već 17 godina i za lijepu Vanju koju je oženio nakon četiri godine veze. Lijepa ekonomistica njegova je najveća potpora, a zbog njega je napustila i Zagreb te se preselila u Madrid.

Luka i Vanja jedan su od onih parova uz koje se ne vežu skandali ni afere, a na društvenim mrežama nogometna legenda pokazuje da je njihov obiteljski život ono što bismo mogli nazvati i idilom u kojoj ne nedostaje ljubavi.

Vanja Bosnić tada je radila u agenciji Zdravka Mamića, a Luka je igrao za Dinamo. Upoznali su se preko telefona, a onda su se počeli i intenzivnije družiti te je Modrić priznao da je zbog Vanje osjetio i leptiriće u trbuhu.

U svibnju 2010. godine par se vjenčao pred matičarem, a Vanja je tada već bila u blaženom stanju. Ceremonija se odvila u zagrebačkom restoranu 'Okrugljak', a prisustvovali su članovi najuže obitelji. Međutim, nakon rođenja sina Ivana i godinu dana nakon vjenčanja pred matičarem, par je priredio i veće vjenčanje u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu u lipnju 2011. godine.

Osim što ih je na jedan način i upoznao, Zdravko Mamić imao je još jednu veliku ulogu toga dana - upravo njemu je pripala čast da doprati Vanju do oltara.

Vanja je tada predstavila look moderne mladenke pa je zablistala u prekrasnoj vjenčanici boje šampanjca ukrašenoj čipkom i biserima, a nosila je i ravne sandale ukrašene kristalićima.

Vjenčanju su prisustvovali Lukini prijatelji iz repke, kao što su Vedran Ćorluka, Stipe Pletikosa, Eduardo da Silva, Ognjen Vukojević, Stipe Pletikosa i Hrvoje Čale. Nakon ceremonije vjenčanja, mladenci i njihovi uzvanici uputili su se u hotel Westin u Zagrebu gdje ih je zabavljao i Halid Bešlić kojeg je Modrić rezervirao dvije godine unaprijed.

I dan danas Vanja je Lukina najveća podrška, a netipična wagsica prati mnoge nastupe naše repke pa tako ne propušta ni europska ni svjetska prvenstva na kojima Luka ponosno brani boje hrvatske zastave.

NAJVEĆA PODRŠKA

Vatrena atmosfera na tribinama: Izabel Kovačić sa sinom, Modrići na okupu i Helena Livaković u suprugovom dresu

Pogledaj galeriju