obiteljsko slavlje

Luka Modrić raznježio emotivnom objavom za rođendan sina, a pokazao je i dio atmosfere

07.06.2023 u 09:53

Bionic
Reading

Kad ne ruši rekorde na nogometnim terenima, jedan od najboljih nogometaša svijeta i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, uzoran je otac. Njegov mezimac, Ivano proslavio je svoj veliki dan, a ponosni tata mu je i ove godine čestitao i preko društvenih mreža

'Sretan rođendan moj veliki dječače! Volim te puno', poručio je Luka Modrić. Osim s njim, Hrvatski nogometni virtouz je pozirao i sa nasmijanom suprugom Vanjom i dvije kćerkice, Emom i Sofijom.

Cijela dekoracija bila je u znaku nogometa i plavom tonu - baloni i torta na kat sa zlatnom loptom na vrhu. U komentarima su se mnogi pridružili čestitkama, a među njima i Lukini kolege. Prvi se javio prijatelj i kum Mateo Kovačić. Luka često ističe koliko mu je obitelj velika podrška, a pogotovo supruga Vanja.

Podsjetimo, zajedno su već 19 godina. Upoznali su se dok je Vanja radila kao zaposlenica agencije Zdravka Mamića. Telefonski poziv pretvorio se u razgovor koji je potrajao satima, a nakon toga našli su se na piću u kvartovskom kafiću. Nakon dvije godine veze započeli su zajednički život, vjenčali su se 2010. u Zagrebu, a intimna svadbena svečanost održana je u restoranu Okrugljak. Nakon rođenja sina Ivana priredili su i crkveno vjenčanje i svadbu u hotelu Westin. Dvije godine kasnije dobili su kćer Emu, a 2017. Vanja je rodila kćer Sofiju.

Bračni par Modrić jedan su od najomiljenijih parova među Hrvatima, a iako su zajedno još od 2006. godine, čini se da su i danas zaljubljeni kao prvoga dana.

  • +4
Luka i Vanja Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Tiziana FABI / AFP / Profimedia