MARIJANA ČVRLJAK:

'Spremna sam se svega odreći da mi se Nemeš vrati'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 06.07.2011 08:37
  • Objavljeno 06.07.2011 u 06:16
Marijana Čvrljak (5)

Marijana Čvrljak (5)

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

'Ne znam čime bih se istakla, obična sam i prosječna cura, prije ovog sam vodila prosječan život. Sa suprugom sam prije braka u vezi bila oko 10 mjeseci, on je jako dobar čovjek i mislila sam da će mi to biti dovoljno do kraja života, da imam nekog uz kog sam sigurna', rekla je Marijana Čvrljak u emisiji 'Dobro veče Srbijo'

Kako prenose 24 sata, Marijana je kazala da je njen brak s Ivanom Čvrljkom imao svojih čari jer je imala puno vremena za sebe. Dodala je da je spremna odreći se zgoditka, svega, samo da joj se Nemeš vrati.

'Prije nego je izašao iz kuće obećao mi je da će me čekati', rekla je Marijana, a reakciju Nemešove majke ne želi komentirati jer, kaže, gospođa ga je vjerojatno htjela zaštititi i dati mu dobronamjerni roditeljski savjet, što nije čudno.

'I ja sam zaboravila da sam udata i on je zaboravio na neke stvari. Strašno je kako su nam na početku rekli da nam je suđeno da budemo zajedno', rekla je Marijana kroz suze i dodala kako se bez obzira na kamere osjećala kao da su ona i Nemeš sami na svijetu, ali je bilo i trenutaka kad se nije mogla opustiti.

'Nisam bila pijana svaki put kad smo vodili ljubav', rekla je Marijana, a voditeljica ju je upozorila da je bilo trenutaka kad je izgledala strašno pijana, razbijala po kući i izgledala kao da se bori.

'Jesam, borila sam se, znam da će netko reći da sam se seksala nakon 10 dana i da to i nije neka borba, ali ipak sam i vagala i preračunavala', rekla je Marijana te dodala da se bojala reakcija i supruga i ljudi, ali htjela se boriti.

Bila se spremna rastati čim je shvatila da je veza s Nemešom prava stvar.

Nedugo nakon izjave da se odriče svoje kćeri, Ivo Kovačević povukao je to. Marijana svom ocu to ne zamjera, kaže da je cijeloj obitelji njeno ponašanje u BB kući bio velik šok. 'Nisu mogli vjerovati da sam toliko slobodna i da se tako ponašam bez obzira na to što sam udata i što imam dijete. Prihvatili su to ipak, stali na moju stranu jer su vidjeli da su moji osjećaji iskreni', rekla je Marijana.

'Majci je bilo loše kad je vidjela što radim. Protivila se mom odlasku u show, a nije se mogla ni nadati da će se nešto takvo dogoditi', iskrena je bila Marijana, koju je majka zagrlila kad ju je vidjela nakon 106 dana i dala joj svoju podršku jer je njena sreća u pitanju.

Pomoć psihijatra nije zatražila nakon izlaska iz kuće, ali prije izlaska razgovarala je s psihologinjom koja ju je pripremila na to što je čeka vani.

'S njom se (psihologinjom) i dalje čujem jer ovo sve zaista nije lako. Ne znam bih li mogla podnijeti sve to bez nekog s kim mogu pričati', rekla je Marijana te dodala da je u Big Brother kući griješila i da je svjesna toga, ali našla je ljubav svog života.

Ne razmišlja o muškarcima niti kako će je doživljavati u budućnosti zbog toga što je učinila, ona želi samo Nemeša.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi