komplicirana priča

Spojila ih partnerova nevjera: Nova holivudska romansa rodila se u ljubavnom četverokutu

06.12.2023 u 14:40

Bionic
Reading

Ovakvom se lijepom završetku nitko nije mogao nadati. Nakon što su oboje iskusili istu bol kada su ih partneri, Amy Robach i T.J. Holmes, prevarili, a potom i ostavili kako bi započeli novi, zajednički život, glumac Andrew Shue, kojeg pamtimo iz serije 'Melrose Place' zbližio se s Marilee Fiebig i s njom započeo romansu

Priča je sama po sebi komplicirana, no ono što je važno da ima - sretan kraj. Nakon što se par voditelja vijesti na ABC-ju, T.J. Holmes i Amy Robach, zbližio do te mjere da su se upustili u izvanbračnu avanturu, da bi potom shvatili da su toliko zaljubljeni da će ostaviti svoje dotadašnje bračne partnere, priča je dobila nastavak.

Njihovi sada već bivši supružnici, Marilee Fiebig i glumac Andrew Shue, koji su prošli isto traumatično iskustvo, a koje ih je u konačnici i povezalo, već su šest mjeseci u romantičnoj vezi.

'Sve se pretvorilo u nešto sasvim drugo, povezali su ih isti pogledi, nešto veće od prevare', otkrio je jedan izvor američkim medijima dodajući kako je novopečeni par odlučio ostaviti po strani sve loše što su iskusili te su zajedno krenuli dalje.

Inače, o vezi ABC-jevih voditelja doznalo se u studenom 2022. godine, a iako su isprva zanijekali da su u vezi, istu su na kraju priznali u prvoj epizodi svog podcasta 'Amy & T.J.'

'Izgubili smo posao koji volimo zbog naše ljubavi. Da budem jasniji, prozvani smo da smo u vezi, a svi drugi su nas smatrali preljubnicima. Prikazani smo kao da varamo svoje supružnike, a to nije bio slučaj', rekao je Holmes.

Na hodnicima ABC-ja godinama se šuškalo o njihovoj romansi, no oni su to uvijek demantirali, govoreći da su samo prijatelji, no sumnjali su i njihovi partneri, ali nisu imali dokaza. Sve je potvrđeno prošlog ljeta, nakon čega su i Amy Robach i T.J. Holmes podnijeli papire za razvod od Andrewa Shuea i Marilee Fiebig.

Sada kada su svi slobodni i sretni, napokon mogu uživati u svojoj ljubavi i javno.