'NAŠA BILA ŠTORIJA'

Splićani propjevali o zabranjenoj ljubavi Severine i Karana

14.03.2017 u 17:43

  • +17

Promocija albuma Naša bila štorija u prostoru Muzeja Grada Splita

Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Bionic
Reading

Atmosfera oko dugoočekivanog mjuzikla 'Naša bila štorija', koji su još 2008. napisali Neno Ninčević i Goran Karan, zahuktava se pa je u prostoru Muzeja Grada Splita u utorak predstavljen istoimeni album

Mjuzikl 'Naša bila štorija', koji režira Nina Kleflin, romantična je priča o zabranjenoj ljubavi, ali i oda gradu Splitu i njegovim ljudima, običajima i jedinstvenom načinu življenja.

Duboko prožete emocijama, humorom i ćakulom karakterističnom za grad pod Marjanom, pjesme iz 'Naše bile štorije' izmamit će vam osmijeh na lice te svojim motom podsjetiti da 'sve ča jubav složi, nije grij'.

Svih 16 pjesama 'Naše bile štorije' potpisuju Neno Ninčević i Goran Karan, dok je za aranžman zaslužan izvrsni Nenad Šiškov. Za veselu atmosferu splitske promocije albuma pobrinuli su se Severina, Giuliano, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Mirela Meić i Zorica Bučić.

Nedavno je na splitskom Peristilu snimljen spot za pjesmu 'Štorija'. U snimanju su u društvu folklornog ansambla sudjelovali Severina koja će u mjuziklu zaigrati ulogu Ane, Goran Karan koji će igrati Duju, Danijela Martinović u ulozi Bjonde i Giuliano koji je dobio ulogu Linca.

Riječ je o trećem singlu s albuma kojemu su prethodili 'Šta je svit', sniman  na splitskim Prokurativama, i 'Manta me jubav', snimljen u prekrasnom Trogiru, a nakon kojega kreativni tim 'Naše bile štorije' 21. travnja kreće na koncertnu promociju mjuzikla u splitskoj dvorani Gripe. Nakon toga slijede Zagreb 11. svibnja (KD Dražen Petrović) te Ljubljana.

Autor: Youtube