PREMIJERA SPOTA

Tajna i zabranjena ljubav Severine i Gorana Karana

  • Autor: Iris Hazler
  • Zadnja izmjena 07.12.2015 13:38
  • Objavljeno 07.12.2015 u 13:38
Goran Karan i Severina snimili su najavnu pjesmu za novi mjuzikl

Goran Karan i Severina snimili su najavnu pjesmu za novi mjuzikl

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Spot 'Sta' je svit' spojio je dvoje poznatih Splićana, Severinu i Gorana Karana, a pjesma je ujedno najavna pjesma mjuzikla 'Naša bila štorija', autora Nene Ninčevića i Gorana Karana te aranžera Nenada Šiškova

'Pisma 'Sta' je svit' može ući u bilo koji Disneyjev crtani film. Lipa, jednostavna, emotivna - pisma za zauvik', kazala je Severina nakon dovršetka snimanja spota na splitskim ulicama.

Sta' je svit - Severina i Goran Karan

Karan će u mjuziklu 'Naša bila štorija' utjeloviti Duju, mladog nogometaša Hajduka zaljubljenog u 'ćer diretura Vinka, lijepu Anu koju će glumiti Severina. Zbog stare svađe dviju obitelji Dujina i Anina ljubav je zabranjena, no oni znaju da je vrijedna borbe jer, kako kaže moto mjuzikla, 'sve ča ljubav složi nije grij'. Nakon sedam godina nastajanja ova priča o zabranjenoj ljubavi u Splitu sedamdesetih godina bit će prava glazbena poslastica prije svega Splićanima, ali i protagonistima poput Danijele Martinović, Giuliana, Stefana Kokoškova, koji je zamijenio pokojnog Vinka Cocu, Tedija Spalata, Arijane Čuline i Snježane Sinovčić Šiškov. Dugo očekivana premijera mjuzikla koji su 2008. napisali Neno Ninčević i Goran Karan održat će se 2016.

Promo

Promo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Sta' je svit' Anin je i Dujin dijalog u najtežim trenucima njihova odnosa, a Severina i Karan uvjerljivo su dočarali tugu koju osjećaju likovi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!