Pjevačka diva

Doris Dragović o samokritici: 'Najoštrija sam rigorozna, dosadna'

18.11.2023 u 18:30

Bionic
Reading

Jedna od najvoljenijih vokalistica u Hrvatskoj i regiji ne silazi s vrha glazbene scene ni nakon 40 godina karijere. Trenutno se u sprema za Arenu Zagreb u kojoj će nastupaiti 25. i 26. studenog. Izjavila je da je kad pomisli na taj koncertni prostor obuzmu trnci i ponovno proživi emocije koje je tamo doživjela prije četiri godine

Doris Dragović kaže da za oba zagrebačka koncerta trenutačno živi i na oba će izliti sve 'što ima i zna'. Prije nego izađe pred publiku pomisli 'je li sve na svome mjestu, kakvo joj je disanje unutar bogate kostimografije, jesu li joj glazbenici dobro, prekriži se i krene Božjim putem'.

Kad je riječ o odjeći, za predstojeće koncerte pustit će se u ruke Anamarije Asanović jer je, kazala je, 'njezina mašta nenadmašna, kao i izvori njezine inspiracije'. Prošli put je to bio 'Petar Pan, šumski vilinski svijet i snaga prirode, ovaj put je 'zaronila u dubine male sirene'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

  • +3
Doris Dragović Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic

Evo što je rekla na pitanje koliko je samoj sebi oštra kritičarka kad je riječ o pjevanju. 'Da oštra?! Najoštrija, rigorozna, dosadna, i kad nitko više ništa ne čuje u studiju, ja i dalje ponavljam. Vjerojatno su svi pozaspali', izjavila je za Jutarnji list. Otkrila je i da radi na novom albumu s Ivanom Huljićem, a za Novu godinu nastupa u svom Splitu.

nevjerojatna atmosfera

[FOTO] Doris Dragović u Splitu priredila spektakl za 40 godina karijere

Pogledaj galeriju