TRENUTAK ISTINE

Spavala s prijateljičinim mužem

06.01.2009 u 22:00

Bionic
Reading

Čakovčanka Spomenka Novak priznala je da ne vjeruje svojim prijateljicama te da je spavala s mužem jedne od njih, a nikada im nije to rekla

U sinoćnjoj emisiji 'Trenutak istine' igru je nastavio Zagrepčanin Ivan Hemetek, koji je odmah priznao da je nosio ženske gaćice. Objasnio je da mu ih je poklonila asistentica, a potom ih je na njen nagovor obukao. Kako je izjavio, asistentica mu je rekla da izgleda kao Tarzan.

Ivan je otkrio kako mu je važno da ljudi misle da je uspješan i da ima posebne moći, na što je asistentica rekla da on može navesti predmet da poleti.

Za sebe je rekao da se smatra privlačnim, ali i nastranim. Jedna od njegovih perverzija je voditi ljubav na moderan način. Na pitanje kako izgleda taj način, Ivan je rekao da prvo izljubi, izgrli i poliže ženu, a onda radi sve što se od njega traži.

Ivan je na kraju priznao da mu je asistentica Gloria dugogodišnja ljubavnica, a onda je lagao na pitanju smatra li se dobrom prilikom za svaku ženu.

Sljedeća natjecateljica bila je Spomenka Novak iz Čakovca. Spomenka je majka je jednog djeteta te radi u kafiću svojih  roditelja.

Odmah na prvom pitanju Spomenka je otkrila da svojeg supruga, mlađeg osam godina, smatra nezrelom osobom. S njim je, kako je rekla, najviše zbog toga što je mlad i potentan. Priznala je i kako se boji da je suprug Zoran ne zamijeni nekom mlađom ženom.

U nizu odgovora Spomenka je otkrila da ne vjeruje svojim prijateljicama te da je spavala s mužem jedne od njih, a to im nije nikada rekla, zbog čega je imala grižnju savjesti.

Na posljednjem pitanju, osvojivši 25 tisuća kuna, priznala je da je ljubomorna na mlađe djevojke koje dolaze u njen kafić.