NERAZRIJEŠENA PITANJA

Soraju zanima što Brendon misli

25.06.2011 u 22:46

Bionic
Reading

Došlo je doba promjena za Brendona. Počelo je s promjenom frizure koja mu je predstavljala početak nečeg novog, a završilo se s dugim razgovorom sa Sorajom

Brendon smatra da nova frizura prestavlja početak nečeg novog, pa se u skladu sa tim ošišao na ćelavo.

Horvatu je Brendon jako čudan s novom frizurom, ali nije uspio objasniti radi li se o dobrom ili lošem 'čudnom'. Marijana ipak smatra da je mu je bolje stajalo kad je imao kosu, a Soraja je suzdržana.

Duško je bio taj koji je pomogao Brendonu da dobije novi izgled, objašnjavajući stanarima da je to normalno za Brendona. On je također zaključio i to da je to samo još jedan Brendonov performans.

Brendon i Soraja dugo su razgovarali u dvorištu. Nju je zanimalo Brendonovo mišljenje u vezi nekih njezinih postupaka. Brendon je potvrdio njezine sumnje i na neki način joj otvorio oči.

Soraja i Brendon su najprije započeli priču o boravku u kući. Brendon je komentirao da je kuća 'jezivo' prazna i da nedostaje neki izvor energije. Soraja se složila s njim i dodala da njezine prijateljice nisu vjerovale da će ona moći dugo izdržati u BB kući, a onda je naglo promijenila temu.

Nju je zanimalo Brendonovo mišljenje o jednom njezinom postupku. Kad je Bojana po izlasku iz kuće Big Brothera uputila ružne riječi Horvatu i Dušku, Soraja se nepozvana umiješala. Nakon toga, Nirmal joj je prišao i uputio kritike kako to Horvat nikad ne bi napravio za nju.

Soraja je željela čuti i Brendonovo mišljenje. Brendon se složio s Nirmalovom tvrdnjom, ali je dodao i to da je Horvat takva osoba da ni sebe ne bi obranio. On je Soraju podržao i rekao joj da je ona dobra osoba i da ne treba tome pridavati veliki značaj.