SPREMNA ZA LJETO

Sonja Kovač uskočila u bikini i pokazala zanosnu figuru

04.06.2020 u 12:04

Bionic
Reading

Atraktivna modna i travel blogerica posljednjih je mjeseci boravila u Zagrebu s dugogodišnjim partnerom Goranom, pa je jedva dočekala prvu priliku da spakira kofere. Zaputila se na obalu gdje vrijeme provodi u oskudnim izdanjima

Taman prije nego je metropolu poharala oluja s tučom i velikim kišama, blogerica Sonja Kovač pobjegla jeu toplije krajeve. Javila se iz sunčanog Splita gdje će neko vrijeme odmarati s dečkom Goranom i prijateljima.

Nakon kratke šetnje rivom i kave uz more, Sonja se zaželjela sunčanja i kupanja i iskoristila tople i visoke temperature.

Uskočila je u dvodijelni kupaći kostim boje ciklame koji sjajno stoji njezinoj puti i boji kose, te pokazala svoje atribute. Iako se Sonja požalila da je posljednja dva mjeseca zanemarila svoju liniju te se prepustila kulinarskim guštima u svome domu, nekadašnja glumica izgleda besprijekorno i više nego spremno za nadolazeće ljeto.

'Hrvatska obala po prvi puta ove godine. Napokon uz more po prvi puta ove godine! Nismo ni svjesni što imamo! Inače svako ljeto ljetujemo u Hrvatskoj ali ove godine smo posebno zahvalni na našim ljepotama!’, poručila je Kovač.