redovito zabavlja fanove

Sonja Kovač se našalila na svoj račun: 'Ovo je dokaz da sam potpuno prolupala'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Pandemija koronavirusa snažno je utjecala na ekonomiju u svim državama svijeta i gotovo ne postoji djelatnost koja nije oštećena. Karantena je iza nas, no velike posljedice osjetili su svi pa i domaći influenceri

Posao influencera, jedan od najpoželjnijih među mladom populacijom, zbog pandemije još uvijek stagnira. Proizvodnja je stala, velike kompanije su srezale budžete za marketing, putovanja su onemogućena. To je na svojoj koži osjetila i Sonja Kovač.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Glumica i influencerica svakodnevno zabavlja svoje pratitelje objavama iz doma na kojima izvodi razne izazove, a u najnovijoj duhovitoj video snimci pokazala je koliko joj nedostaje more.

'Ovo je dokaz da sam potpuno prolupala.. Morat ću se sutra zaletjeti do mora bar na par dana tek toliko da se više ne kupam po stanu', požalila se Sonja Kovač na Instagramu.

Poznata 35-godišnja blogerica posljednjih dana sve češće snima videozapise na kojima pleše te ih objavljuje na TikToku, ali i na Instagramu. U svoje objave sve češće je uključivala i svog dečka, profesionalnog pokeraša s kojim je u vezi već dugih osam godina. Imoćanin sa zagrebačkom adresom, osim svojim izgledom, 35-godišnju Bjelovarčanku je osvojio i mnogobrojnim zajedničkim interesima među kojima su i putovanja.