u slatkom iščekivanju

Sonja Kovač: 'Treba trbušćić malo prošetati po gradu'

10.03.2024 u 18:40

Bionic
Reading

Influencerica i glumica je krajem prošle godine podijelila je najsretnije vijesti. Ona i zaručnik Goran Mandić uskoro će postati roditelji djevojčice. Bjelovarčanka sa svojim obožavateljima svakodnevno dijeli informacije kako joj prolazi trudnoća

Sonja Kovač je među ostalim do sada sa svojim sljedbenicima na društevnoj mreži progovorila o smetnjama u trudnoći, o tome kako je i kada osjetila prve bebine pokrete, trudničkim željama, a u najnovijoj objavi podijelila je svoju modnu kombinaciju u kojoj je prošetala gradom.

'Treba trbušćić malo prošetati po gradu kad je već tako stylish! A rozi kaputić već sve govori za sebe, nek se zna što je ispod njega!', napisala je influencerica koja je već prije otkrila kako ne voli trudničku odjeću. Tada je otkrila da je 'zato našla hrpu prekrasne zimske odjeće koja nije trudnička, koju će probati staviti na sebe' te je isprobala dugu, bijelu pletenu haljinu koju je objavila u posljednjoj objavi.

Njezini pratitelji kao i uvijek oduševljeni su njezinim stajlingom. Sonja uživa u iščekivanju kćerkice, no sudeći po njenoj ranijoj objavi do trudnoće nije došlo lako. Nedavno je otkrila da su ona i partner pokušavali dobiti bebu oko dvije do tri godine.

'Ako nešto dovoljno želite u životu i istinski vjerujete u to, to će vam se i ostvariti, samo morate biti ustrajni! Ovo vrijedi za svaki segment života! Jako puno žena doživi spontani pobačaj u ranim tjednima ili mjesecima makar ljudi ne pričaju o tome, niste jedine i ne događa se samo vama. Također, ne znači kako više nećete uspjeti ostati trudni i imati zdravu trudnoću: iza kiše uvijek dolazi sunce, a između se pojavi duga i vaša rainbow baby', napisala je u poduljoj objavi na Instagram pričama.

EVO JE U ZAGREBU

Nismo je dugo vidjeli: Sonja Kovač nije mogla odoljeti slatkim zalogajima

Pogledaj galeriju