ZIMSKE RADOSTI

Domaće zvijezde uživaju na skijanju: Poznati su jedva dočekali odlazak na snijeg

05.01.2022 u 16:36

Bionic
Reading

Svake godine, tradicionalno, početkom siječnja je rezerviran za odlazak Hrvata na neko od skijališta, a zasniježene staze Slovenije, Austrije, Francuske, Italije, Bosne i drugih europskih skijaških destinacija redovito osvajaju i osobe iz svijeta poznatih

Televizijska lica, glumci, pjevači, glazbenici vole se pohvaliti svojim skijaškim uspjesima, a neki su već postali pravi veterani. Među njima je definitivno Sandi Cenov.

Svoju suprugu Ilinu je prije 16 godina upoznao baš na skijanju u Nassfeldu, a otada su nerazdvojni. 'Zasluženi odmor... Nadam se da ovdje korona ne obitava... Valjda smo dosta visoko!', našalio se Sandi Cenov pored fotografije u skijaškom odijelu. Glazbenik se ove godine uputio na Kopaonik u Srbiji.

Ljupka Gojić Mikić javila se pratiteljima s više fotografija i video snimaka svog zimskog odredišta (ali nije otkrila gdje boravi) gdje uživa s obitelji i prijateljima.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

I Viktorija Rađa se javila sa snježnih padina, također ne otkrivši koju su destinaciju ona i proslavljeni košarkaš Dino ove godine odabrali za guštanje.

Glumac, model i fitness trener Mario Valentić i ove godine skija sa sinom Nikom. Pokazao je fotografiju s noćnog spusta. On je i ove godine u Sloveniji.

Zoran Šprajc otputovao je na skijanje u Italiju, gdje uživa na skijalištu Tarvisio. Voditelj i urednik informativne emisije 'RTL Direkt' gušta ondje s obitelji.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Na zimovanju je i blogerica Sonja Kovač. 'Bubici je toliko bilo dobro na snijegu prošli tjedan da smo odlučili danas opet malo otiči na snjegić', poručila je pored fotografije svog psića.