ISKRENO PRIZNANJE

Sofia Vergara otkrila što je bila njezina najveća motivacija

28.09.2017 u 20:32

Bionic
Reading

Najplaćenija TV glumica, lijepa Sofia Vergara, svoga sina je dobila vrlo rano, a to ju je potpuno promijenilo

Prije nego se proslavila ulogom u TV seriji ‘Moderna obitelj’ koja ju je katapultirala u zvjezdane visine, lijepa glumica rođena u Kolumbiji bila je samohrana mama koja se borila kao lavica za sebe i svog sina.

Sofia je bila samo obična studentica stomatologije koja je muku mučila kako preživjeti.

‘Novac vam je potreban za mnoge stvari. Samo od ljubavi koju osjećam prema sinu, ne bih mu mogla platila studij. To me je i motiviralo, briga za mog sina, kako bi mu mogla priuštiti bolju budućnost, fakultet, putovanja… Osim toga i moja je obitelj u Kolumbiji trebala moju pomoć. Znala sam da se moram preseliti u Ameriku kako bih uspjela ostvariti svoj cilj. To je bio moj motiv, to me je pokrenulo’, rekla je Sofia u intervjuu za Yahoo! Lifestyle.

  • +4
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dva desetljeća kasnije, Sofia je već šest godina najbolje plaćena TV glumica - samo je u prošloj godini ova atraktivna latina zaradila vrtoglavih 41.5 milijuna dolara.

Zbog svega toga, Vergara financijski pomaže udrugu Seven Bar Foundation za pomoć ženama koje žele pokrenuti svoj posao.

  • +8
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Želim pomoći ženama pokrenuti kako bi bile financijski neovisne i kako bi se mogle brinuti o svojoj obitelji', rekla je Sofia.

  • +8
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, osim nje na listi najplaćenijih TV glumica ove godine našle su se i: Kaley Cuoco iz Teorije velikog praska, Mariska Hargitay (Zakon i red: Odjel za žrtve), Julie Bowen iz Moderne obitelji i dr.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia