POMUTNJA U 'MONTEVIDEU'

Sočan poljubac mladih glumica

19.07.2013 u 09:23

Bionic
Reading

Dvije zanosne glumice, Danina Jeftić i Nina Janković, u kratkom su roku postale najtraženije u Srbiji, ponajviše zahvaljujući glumi u hit seriji 'Montevideo, Bog te video' u kojoj njihovi ženski likovi, Rosa i Valerija Kovač, imaju sočnu scenu poljupca

Danina Jeftić i Nina Janković dvije su mlade glumice zbog kojih, kada ih stavite jednu pored druge, nastaje kaos! Upravo to se dogodilo u petoj epizodi serije 'Montevideo, Bog te video' tijekom scene u kojoj se dvije mlade glumice nježno dodiruju i maze, a zatim i dijele poljubac! Naime slikarica Valerija (Ninin lik) je osjetila ljubomoru prilikom upoznavanja njezine simpatije Moše s lijepom Rosom (Daninin lik), nećakinjom vlasnika kavane. Kako bi doznala o čemu Rosa uistinu razmišlja, lukava Valerija je dovede pred gotov čin i iznenadi - poljupcem! Doznavši od šokirane Rose da joj se Tirke sviđa više od Moše, ekscentrična Valerija se iz čiste zabave poželi poigrati s Tirketom, dječakom čiste duše, i staviti ga na iskušenje…

Danina Jeftić rođena je Sarajka (9. studenog 1986) koja je tijekom rata u Bosni i Hercegovini zajedno s obitelji otišla najprije u Moskvu, a zatim u Australiju, u Sidney, u kojem je trenirala rukomet (u juniorskoj reprezentaciji), tenis i košarku. U Beograd se vratila 2005. kako bi se upisala na Fakultet dramske umjetnosti. Njezina prva velika uloga izvan kazališta bila je u seriji 'Pare ili život' 2008, dok je slavu stekla ulogom naivne Rose u Bjelogrlićevom filmu, a kasnije i seriji 'Montevideo, Bog te video'. Za svoju izvedbu bila je nominirana za FIPRESCI nagradu Srbije i MTV-jevu nagradu za najbolju glumicu. Tijekom rada na kazališnoj predstavi 'Ludi od terapije' 2012. Danina je upoznala uspješnog producenta Aleksandra Kukanjaca, s kojim je godinu i pol kasnije dobila sina Maksima.

Druga zavodnica iz serije je Nina Janković, 25-godišnjakinja koju je otac nagovarao da postane glumica dok je još bila dijete. San je ostvarila upisivanjem na beogradsku Akademiju dramskih umjetnosti. Svoj talent pokazala je u nekoliko serija poput 'Cvat lipe na Balkanu' i 'Budva na pjeni od mora', dok je ulogu atraktivne Valerije Kovač, koja joj je donijela i regionalnu slavu, prihvatila na trećoj godini studija. Nina ne krije da priželjkuje inozemnu karijeru, a u tome će joj svakako pomoći njezin novi projekt, film 'November man' u kojem glavnu ulogu tumači Pierce Brosnan, a snima se u Beogradu i na lokacijama u Crnoj Gori.

Što se dogodilo s trokutom Rosa - Tirke - Valerija, gledatelji će doznati u novoj epizodi serije 'Montevideo, Bog te video' u nedjelju 21. srpnja u 20 sati na RTL Televiziji!