sretnija no ikada

Snježana Schillinger uživa u braku i priznaje: 'Osjećam se jako, jako dobro'

25.10.2021 u 20:02

Bionic
Reading

Snježana Schillinger, donedavno Mehun, ovog je ljeta uplovila u bračnu luku i svom odabraniku Franzu Schillingeru izrekla je sudbonosno 'da', a poduzetnica sada otkriva kako se osjeća sretnije no ikada

'Sad se osjećam jako, jako dobro i baš sam pitala Franza drugi dan, obično vi muškarci drugačije razmišljate i on mi kaže - osjećam se posebno. Pripadaš nekome i taj neko se potpisao pred svim tvojim prijateljima, pred zakonom, dvije države da pripada tebi tako da nije mala stvar', otkrila je Snježana za IN magazin povodom nedavnog svečanog otvorenja salona za prodaju jahti.

Naime, bračni par Schillinger je nedavno je u Sukošanu u Marini Dalmacija otvorio predstavništvo jedne od najskupljih svjetskih marki jahti, a na zabavi je pjevala Nina Badrić.

  • +5
Suprug Snježane Mehun, svečano otvorio salon za prodaju jahti Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Snježana je otkrila i da, iako uživa u braku, sitnih razmirica ipak ima. 'Bračna svađica se dogodi svako malo jer je to nekako prirodno ali on je jako smiren i jako kuži žensku logiku tako da nema pretjeranih svađa,' kaže poduzetnica.

Podsjetimo, poduzetnica i vlasnica brenda Duchess Snježana Mehun za austrijskog distributera jahti Franza Schillingera udala se krajem kolovoza na otočiću Piškera na Kornatima. Mladenka je za kumu odabrala manekenku Anteu Kodžoman, a njezinom odabraniku kum je bio predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša.

druženje u gradu

Bračni život joj godi: Dobro raspoložena Snježana Mehun pažnju privlači osmijehom ali i zgodnim jesenskim stajlingom

Pogledaj galeriju