FASHION GURU

Na zabavi naše Mehunke i njenog dragog bila je i Nina Badrić; stesala je figuru i, mora se priznati, minica joj dobro stoji

  • 22.10.2021 u 13:00

  • Bionic
    Reading

    Otvorenje salona brodova supruga Snježane Mehun uveličala je Nina Badrić, a na njezin stajling Fashion Guru ovaj put nije imao nijednu zamjerku

    Naša Mehunka (ostat će Mehunka još dugo iako je promijenila prezime) nedavno se udala, a zagrebačku štiklu zamijenila je bečkom cipelicom. Da bi bili bolje povezani s Lijepom Našom, njezin dragi otvorio je i salon brodova. Kako to obično biva, odmah je angažirana poznata pjevačica da uveliča otvorenje.

    Nina Badrić stigla je u Bibinje u crnom, a osim elegancije koju nosi crna boja, bio je to praktičan odabir da ne odskače od ostalih u tom naselju. Uzvanici su bili veselo raspoloženi, a siguran sam da je i Nina cupkala, jer ima i razloga.

    druženje u gradu

    Bračni život joj godi: Dobro raspoložena Snježana Mehun pažnju privlači osmijehom ali i zgodnim jesenskim stajlingom

    Pogledaj galeriju

    Stesala je figuru i, mora se priznati, minica joj dobro stoji. U crnoj plišanoj haljini s volanima i satenskim pojasom izgledala je stvarno elegantno.

    Bez previše nakita i s raspuštenom kosom te crno-bijelim cipelama, kako bismo rekli, Nina je bila na nivou i odlično odradila svoj angažman.

    • +3
    Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.