sad je i to poznato

Snježana Mehun otkrila kako to da je Zlatko Mateša bio vjenčani kum njezinom odabraniku

06.09.2021 u 14:58

Bionic
Reading

Prošlog tjedna na Kornatima poduzetnica i vlasnica brenda Duchess udala se za austrijskog distributera jahti Franza Schillingera. Za kumove na vjenčanju odabrali su Anteu Kodžoman i Zlatka Matešu, a mnoge je zanimalo prijateljstvo mladoženje s predsjednikom Hrvatskog olimpijskog odbora

Već svi znaju tko je sve od poznatih bio na vjenčanju Snježane Mehun (koja je nedugo nakon vjenčanja svoje prezime promijenila u Schillinger) i njezinog dugogodišnjeg partnera. Sada je 'riješen misterij' i zašto je njezin novopečeni suprug odabrao upravo Zlatka Matešu za svog kuma.

'Zlatko Mateša je moj dugogodišnji prijatelj i podrška i bio je jedna od prvih osoba koje je Franz upoznao u Zagrebu. Kliknuli su na prvu', izjavila je za Story.

Podsjetimo, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša na vjenčanje je stigao s partnericom, epidemiologinjom Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Dijanom Mayer. Ondje je bila i njegova bivša djevojka, ekonomistica Bojana Maglaić. Nekadašnjem paru nije smetalo to što se opet susreću jer su ostali u prijateljskom odnosu.