svadba mehun Schillinger

Susret nekadašnjih ljubavi: Zlatko Mateša bio je kum na vjenčanju Snježane Mehun gdje mu je društvo pravila nova partnerica, a tamo je bila i njegova bivša

03.09.2021 u 15:23

Bionic
Reading

Poduzetnica i vlasnica brenda Duchess Snježana Mehun udala se u četvrtak za austrijskog distributera jahti Franza Schillingera na otočiću Piškera na Kornatima. Dok je mladenka za kumu izabrala manekenku Anteu Kodžoman, njezinom odabraniku kum je bio predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša koji je na vjenčanje je stigao s partnericom, epidemiologinjom s Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Dijanom Mayer s kojom trenutno proživljava radosne trenutke.

Prvi put su snimljeni zajedno početkom srpnja kada su ispred zagrebačkog HNK zajedno uživali na koncertu u čast glazbenom velikanu Arsenu Dediću.

S bivšom djevojkom, ekonomisticom Bojanom Maglaić ostao je u kvalitetnom prijateljskom odnosu. Par (kod kojeg je razlika u godinama bila 34 godine) prošle godine uoči desete godišnjice veze rastao se u civiliziranom duhu i s lijepim uspomenama na trenutke koje su proveli zajedno. Susreli su se ponovo na svadbenoj svečanosti zajedničkim prijatelja, Snježane Mehun i Franza Schillingera.

Inače, iza Zlatka Mateše su tri braka. Bojanu Maglaić je upoznao nakon prekida veze s 32 godine mlađom mongolskom manekenom Tujom koju je upoznao u pustinji Gobi. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. S trećom suprugom, 16 godina mlađom Sanjom Gregorić vjenčao se u tajnosti 1994. godine u Mariji Bistrici. U tom braku dobio je kćer Elu, a brak je potrajao 13 godina.