nije je strah

Snježana Mehun ispričala nam je kako izgleda život u Beču nakon terorističkog napada: 'Policija stoji na svakom koraku'

04.11.2020 u 13:08

Bionic
Reading

Domaća poduzetnica, vlasnica modnog brenda prošlog ljeta je pronašla ljubav u deset godina starijem distributeru marki luksuznih plovila, Franzu Schillingeru zbog kojeg sada živi na relaciji Beč - Zagreb. Premda nije bila u glavnom gradu Austrije za vrijeme terorističkog napada, vratila se ondje dan kasnije te za tportal opisala kako se ondje sada odvija život

'Život se polako vraća u normalu. Austrijska policija je fantastično organizirana i ulijeva sigurnost. Policija inače stoji na svakom koraku. Terorist je ubijen 9 minuta nakon sto je ispalio prvi metak i specijalna policija je okružila cijeli centar! Nitko nije mogao ni van, ni unutra cijelu noć. Otvorili su hotele i muzeje za prolaznike koji su se zatekli taj tren tamo Ispričao mi je Franzov sin da mu je bilo dozvoljeno tek u 5.00 u jutro doći po prijateljicu. Moje molitve i misli su uz nesretne poginule koji su bili slučajni prolaznici. Osjećala sam se grozno no nisam dvojila niti minute da se vratimo', ispričala nam je Snježana Mehun.

Mnogi strahuju izaći iz svojih domova jer se naprosto ne osjećaju sigurno u vlastitom gradu, no ona se nije bojala povratka u Beč. Smatra da je to jedan od najsigurnijih gradova na svijetu.

View this post on Instagram

Ni kriva, ni dužna evo imam fotke sa gotovo svih turističkih atrakcija u Wienu na kojima sam isključivo sama, u trenirci naravno @duchess.womenswear ! Izuzev mog sve boljeg fotografa @franzschillinger kojeg naravno ne krijem❤️🙏🏻Zanimljivo je ovo mjesto, ovaj Instagram na kojem svi uvijek objavljuju fotke na kojima su sami osim ako nisu u društvu Madonne, Justina Biebera i Rihanne all together 🙄🥳😂😛 ono za veći broj followersa ! Zamislite gle čuda što nam se dogodilo?! Sada smo na svim fotkama uistinu sami, svuda smo sami osim s tom osobom s kojom živite, obitelji! Zamislimo li se svi, a za to imamo vremena hvala Bogu dolazimo do zaključka da je pažljivo trebalo birati tu osobu koja je sada s Vama jer biti s nekim 24 sata bez mogućnosti da kroz shoping, izlaske, frendove tražite zapravo bijeg od te osobe! Uvijek sam živjela u trenutku zato mi zapravo nije ovo neka strašnq situacija, nisam potiskivala svoje želje, nadanja ni planove u drugi plan uvijek sam sve radila sada i odmah i nemam u sebi ni trenutka žaljenja tipa “mogla sam e da sam znala da će biti ovo i ono!” Sve sam obavila, a bome nisam ni “štedjela” svoje prijatelje i poslovne partnere jer njih je mnoštvo s mnom na fotkama u ovom samotnom Svijetu društvenih mreža! Ljudi volim Vas vidimo se uskoro jer @sebastiankurz je rekao “Lass uns vorwärts gehen” 🤝🇦🇹❤️

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

'Ovdje je Franzova obitelj, koja je sada i moja, i prijatelji. Jako volim Beč i ništa to ne može promijeniti. Naša odluka je da živimo na dvije adrese zbog posla i obaveza. Franz ima firmu u Hrvatskoj i poslovno je vezan za Hrvatsku, a ja sam se potrudila zadnjih godinu dana ovdje napraviti poslovne mogućnosti tako da će se Duchess haljine naći u prodaji u centru Beča i Graza u najstarijem i najcjenjenijem koncept storeu uz rame s Armanijem, Brionijem, Burberryjem i ostalim pomno biranim svjetskim dizajnerima', pohvalila se Snježana koja je prije nekoliko dana pod strogim epidemiološkim mjerama održala modnu revija na kojoj je predstavila zimsku kolekciju.

Vlasnica uspješnog brenda Duchess i austrijski biznismen Franz Schillinger najprije su počeli poslovno surađivati, a prohodali su u svibnju ove godine, šest mjeseci nakon sudbonosnog susreta. Karantenu su zajedno proveli u Beču, a osvojio ju je svojom nježnošću i pažnjom koju joj svakodnevno poklanja. Ponekad je, rekla je, previše organiziran, precizan i sve se planira pa je u nju doveo u red, što joj se sviđa.