COCO ARQUETTE

Snimka koja je obišla svijet: Kći zvijezde 'Prijatelja' mlada je glazbena nada

12.03.2019 u 15:35

Bionic
Reading

Zvijezda 'Prijatelja' posljednjom objavom 14-godišnje kćerkice raznježila je gomilu obožavatelja. Iako nije naslijedila njezin talent za glumu, Coco Arquette itekako dobro pliva u glazbenim vodama

Coco Arquette, 14-godišnja kći glumice Courtney Cox i glumca Davida Arquettea od malih je nogu bila okružena filmskim setovima, scenografijom i kamerama, no odlučila je krenuti drugim putem.

Da neće poput roditelja krenuti put Hollywooda, preslatka tinejdžerka dokazala je svojim vokalnim sposobnostima koje je snimila njezina slavna mama.

  • +4
Coco Arquette i Courtney Cox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cox se na Instagramu pohvalila videom na kojem prikazuje nastup svog današnjeg zaručnika Jonnyja McDaida, inače glazbenika. U jednom trenutku na pozornici mu se pridružila Coco i zapjevala skupa s njegovim bendom Snow Patrol.

Nastup kćeri poznate glumice pogledalo je preko 360 tisuća obožavatelja, od kojih mnogi u komentarima nisu krili oduševljenje.

Podsjetimo Cox i Arquette u braku su bili od 1999. do 2010. godine, a nastavili su zajedno odgajati kćer jedinicu. Tri godine nakon razvoda Courtney je započela vezu s glazbenikom McDaidom, a njezina kći očigledno je u sjajnim odnosima s majčinim novim odabranikom.