LEIGHTON MEESTER

Amar Bukvić snimio je film za Netflix i to s omiljenom ‘tračericom’, a psihološki triler prepun je kadrova Splita

10.02.2022 u 08:55

Bionic
Reading

Na svom profilu na Instagramu poznati je domaći glumac napokon otkrio na čemu je radio posljednjih mjeseci, a zbog čega mu pristižu čestitke sa svih strana. Amar Bukvić stao je rame uz rame s Leighton Meester i snimio novi triler za Netflix, čija je premijera najavljena za 3. ožujka, a film se velikim dijelom snimao u Splitu

Bilo je zasigurno teško šutjeti, ne pohvaliti se velikim uspjehom, no Amaru Bukviću, ali i ostatku hrvatske ekipe, to je ipak pošlo za rukom. Tek sada, kada je i službeno potvrđeno, Bukvić se mogao pohvaliti time da je sa zvijezdom popularne serije 'Tračerica', Leighton Meester, snimio triler za Netflix.

Riječ je o filmu pod nazivom 'A Weekend Away', u kojem radnja prati dvije najbolje prijateljice koje su pobjegle na vikend iz snova u Hrvatsku. Nakon burnog noćnog izlaska Kate je ubijena, a Beth (Leighton Meester) optužena je da je ubila najbolju prijateljicu.

Pokušavajući skinuti ljagu sa svoga imena i otkriti što se uistinu dogodilo, Beth otkriva i svoje najskrivenije tajne. Sudeći po traileru, koji je objavio naš glumac, njegova je uloga ona policajca Pavića, koji provodi ispitivanje.

Amar Bukvić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

A kakav je uistinu film i kako se Amar Bukvić snašao, možemo vidjeti na Netflixu od 3. ožujka. Ovo bi inače mogla biti odlična prilika za našeg glumca da krene stopama nekih svojih kolega, poput Gorana Višnjića i Rade Šerbedžije, i svoju sreću možda potraži u Hollywoodu.