POSEBAN DAN

Danijela Martinović ne skriva emocije: Čestitala rođendan Petru Graši neobičnom porukom

21.03.2021 u 10:50

Bionic
Reading

Oboje su Splićani, uspješni glazbenici i potpuno netipičan par koji je zajedno već 24 godine. U javnosti se ne pojavljuju često skupa, nisu u braku i nemaju djece i izgledaju kao da su jako sretni. Petar Grašo proslavio je 45. rođendan, a njegova draga uputila mu je nesvakidašnje riječi na društvenim mrežama

'Neka ti je najplavije... neka ti je more. Sretan rođendan', poručila je kratko Danijela Martinović svom voljenom. S Petrom Grašom se upoznala 1995. godine na Dori u Opatiji, a dvije godine kasnije započeli su svoju ljubavnu vezu.

'Ja sam 1995. na Dori bio autore pjesme 'Boginja' koju je otpjevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gdje Tonči Huljić piše pjesmu, on bude prvi. On je tad bio prvi s Danijelom. Ja sam gledao taj njihov stol i nisam ih tada ni poznavao. Zdenko Runjić, Oliver i ja smo sjedili, a ja sam gledao taj stol pokraj nas i mislio si: 'Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva 'kiki-riki-miki-moj.' Ništa mi tu nije bilo jasno. Na kraju je ta 'mala' već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit', svojedobno je otkrio Grašo.

Te se godine Danijela potajno udala za Marka Perkovića Thompsona te živjela s njim tri godine. Brak nije potrajao te su se razvesli. Njezin se bivši suprug oženio i danas je sa Sandrom, s kojom ima petero djece, a ona je uskoro završila s Petrom.

Više puta su isticali da njihovoj vezi nije potreban brak kako bi ostali jedno uz drugo. Jednostavno su se, rekla je svojedobno Danijela, dogovorili da će svoju intimu držati za sebe i svoje najbliže.

  • +3
Danijela Martinović i Petar Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Pjevačica je više puta naglašavala kako ne dopušta da im veza upadne u klišej i postane navika. Smatra da se žena uvijek mora uređivati za sebe i svog muškarca te kako muškarac ženi nikad ne smije reći: 'Koliko imaš kilograma?', 'Zašto nisi našminkana?' i 'Koliko imaš godina?' dok, žene muškarcu mogu reći baš sve.