KIM PORTER

Slavni reper progovorio o smrti majke svoje djece: 'Pokušavam se probuditi iz ove noćne more'

19.11.2018 u 12:36

Bionic
Reading

Iznenadna smrt manekenke i glumice, ujedno bivše djevojke i majke četvero djece koju je dobila s reperom Seanom Combsom, šokirala je sve, a osobito glazbenog mogula, koji se još uvijek ne može pomiriti sa činjenicom da Kim Porter više nema

'Posljednja tri dana pokušavam se probuditi iz ove noćne more, no, ne mogu', objavio je na svom Instagramu reper Sean 'Diddy' Combs nakon što je iznenada preminula njegova bivša djevojka i majka njegovo četvero djece, manekenka i glumica Kim Porter. Uz dirljivu objavu, glazbeni mogul objavio je i dirljivi video na kojem par pozira, dok je Kim u visokom stupnju trudnoće.

'Ne znam što ću bez tebe srećo. Jako mi nedostaješ. Danas ću ti odati počast. Pokušat ću svim silama pronaći riječi objasniti našu neobjašnjivu ljubavnu priču. Bili smo više od najboljih prijatelja, od srodnih duša. Nedostaješ mi.'

Smrt bivše partnerice dotukla je 49-godišnjeg glazbenika, koji je zbog svega još uvijek u stanju šoka. On i Kim bili su i nakon prekida bliski prijatelji, te su zajedno nastavili odgajati svoje četvero djece - 20-godišnjeg sina Christiana i jedanaestogodišnje blizanke D'Lilu Star i Jessie James.

Podsjetimo, 47-godišnja manekenka i glumica pronađena je mrtva u svom domu, prošlog četvrtka, nakon što je hitna pomoć pozvana u njezin dom, a uzrok smrti navodno se krije u srčanom zastoju. Izvor blizak Kim Porter otkrio je kako se ona posljednjih tjedana borila s upalom pluća.

Kim Porter i P. Diddy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sean Combs i Kim Porter vezu su započeli u 90-ima, a rastali su se konačno 2007. godine, nakon niza prekida i pomirbi. Osim troje zajedničke djece, reper je prihvatio i njezinog najstarijeg sina, 27-godišnjeg Quincyja, kojeg je isto smatrao svojim.