LORI LOUGHLIN

Nakon što je zbog davanja mita završila u pritvoru, glumica iz 'Pune kuće' ostala bez angažmana

18.03.2019 u 14:23

Bionic
Reading

Da se ne isplati davati mito, iz prve se ruke uvjerila holivudska glumica Lori Loughlin, koja ne samo da je zbog svega završila u pritvoru, već je ostala i bez svojih angažmana - suradnju su joj otkazali i Netflix, za humorističnu seriju 'Puna kuća', ali i Hallmark za ulogu u 'When Calls the Heart'

Ne samo da je uhićena, nakon čega je završila u pritvoru, već je zbog umiješanosti u veliki skandal oko upisa na fakultete u SAD-u, glumica Lori Loughlin ostala i bez glumačkih angažmana. Naime, zbog svega što se izdogađalo, a ne želeći da im se projekti vežu uz njezino ime, suradnju su joj otkazali Netflix, gdje je glumila u novim nastavcima 'Pune kuće', te Hallmark i njihovu 'When Calls the Heart'.

  • +5
Lori Loughlin Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako to još nije službeno objavljeno, produkcija 'Pune kuće' će se navodno od svega ograditi time što je ona u seriji imala tek gostujuću ulogu tijekom četiri prethodne sezone, a za sada nema naznake da će se pojaviti i u petoj. S druge strane Hallmarkov produkcijski tim, nedugo nakon vijesti o uhićenju glumice, oglasili su se putem Instagrama uz riječi kako serija nastavlja svojim tokom dalje, te da će se emitirati ubrzo nakon kratke pauze.

'Žalosni smo zbog svega o čemu se proteklih dana govori, zbog optužbi za davanje mita, no zbog svega prekinuli smo sve daljnje suradnje s Lori Loughlin te smo zaustavili proizvodnju svih novih produkcija od strane Crown Media Family Networka u koje je uključena Lori Loughlin, uključujući i 'Garage Sale Mysteries'', poručili su s Hallmarka.

Inače, 54-godišnja glumica, udana za modnog dizajnera Mossima Giannullija, optužena je da je, želeći osigurati da će njihove kćeri Olivia Jade i Isabella Rose biti primljene na USC fakultet, platili u totalu pola milijuna dolara. No nije ona jedina, u istom su se problemu našli deseci drugih, među kojima i glumica iz 'Kućanica' Felicity Huffman.

Loughlin je završila u pritvoru prošle srijede, te se već nekoliko sati kasnije našla pred sucem, koji joj je postavio jamčevinu od milijun dolara. Nakon što je položila zatraženi iznos, puštena je da se brani sa slobode. Zbog svega što se događa od nje i njezine obitelji udaljili su se i prijatelji, koji ne žele da se njihovo ime dovodi u vezu s njezinim.

'Lori i Mossimo trenutno pokušavaju dokučiti tko su im doista prijatelji i kome mogu vjerovati. Nije da su žrtve zločina, već sudionici, zbog čega mnogi njihovi prijatelji ne žele da ih se povezuje s njima', rekao je izvor blizak paru dodavši kako se njihova kći Olivia Jade, zbog svega što se događa, više neće vraćati na USC fakultet niti pohađati nastavu.

'Jednostavno je pritisak na nju prevelik, i sve ju to uznemirava. Zbog svega želi ostati kod kuće.'