VESELJE U OBITELJI

Slavni redatelj u 54. godini prvi će put stati pred oltar

02.07.2017 u 17:23

Bionic
Reading

Ako je suditi po nedavnim zarukama s izraelskom pjevačicom Daniellom Pick, slavni redatelj Quentin Tarantino u 54. godini napokon bi mogao stati pred oltar

U 54. godini slavni redatelj mogao bi prvi put stati pred oltar, a vijest o zarukama koju su prenijeli brojni izraelski mediji objavljena je na Tarantinovom Facebooku.

'Istina je. Veoma smo sretni i uzbuđeni', izjavila je Tarantinova djevojka Daniella Pick izraelskim medijima na glasine o zarukama.

Prema medijskim napisima, Tarantino je zaprosio izraelsku pjevačicu u Los Angelesu, a kako se saznaje Daniella je kći poznatog izraelskog glazbenika Svike Picka koji se poput kćeri osvrnuo na zaruke rekavši: 'Zaručili su se u petak i u našoj obitelji je veliko veselje'.

Quentin Tarantino i Daniella Pick Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vezu s pjevačicom Tarantino je započeo 2009. godine nakon izraelske premijere filma 'Nemilosrdni gadovi'. Dva tjedna kasnije, pojavili su se na crvenom tepihu u Los Angelesu no njihova veza u međuvremenu je doživjela uspone i padove.

U intervjuu iz 2009. godine Tarantino je priznao kako je napokon našao nekoga s kim se vidi u budućnosti, no zatim je odlučio prekinuti vezu s 33- godišnjom pjevačicom zbog nespremnosti na brak.

Ljubavnu stanku prekinuli su prošle godine, a po svemu sudeći Tarantino bi uskoro mogao stati pred oltar.