U PUBLICI S RODITELJIMA

Prvi Wimbledon princa Georgea: Simpatični budući nasljednik engleske krune oduševio je svojim stajlingom, ali i ponašanjem

10.07.2022 u 21:39

Bionic
Reading

Princ George, sin princa Williama i Kate Middleton, prvi puta je ove godine nazočio Wimbledonu u pratnji svojih roditelja, a osmogodišnjak je svojim odmjerenim ponašanjem, ali i elegantnom modnom kombinacijom šarmirao englesku javnost

Neodoljivi osmogodišnjak očarao je Engleze, ali i ne samo njih, svojim ponašanjem na ovogodišnjem Wimbledonu, a njegovo je modno izdanje bilo sjajno pogođeno za ovu prigodu.

Simpatični princ George koji je treći u redu za nasljedstvo engleskog trona iza svoga djeda, princa Charlesa i oca, princa Williama, ove je godine prvi puta nazočio teniskim dvobojima na Wimbledonu.

Princ je sa svojim roditeljima pomno pratio uzbudljivo finale između Novaka Đokovića i Nicka Kyrgiosa gdje je slavio Đoković, a njegovi su mu mama i tata objašnjavali sve što ga je zanimalo o tenisu.

NA WIMBLEDONU

Trendi uzorak sjajno joj pristaje: Kate Middleton očarala je u divnoj haljini s točkicama njezine omiljene dizajnerice

Pogledaj galeriju

Maleni George nosio je tamnoplavo odijelo i bijelu košulju s kravatom, a modno se uskladio s mamom Kate koja je nosila plavu točkastu haljinu s potpisom Alessandre Rich dok je tata William bio u sivo-tamnoplavoj kombinaciji.

Inače, princ je kasnije upoznao i ovogodišnjeg pobjednika Novaka Đokovića te pokušao dignuti prestižni wimbledonski pokal s ananasom na vrhu.

  • +4
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Maleni se George pak trudio biti koncentriran i miran dok je trajalo finale, no u nekoliko trenutaka kamera ga je ulovila kako kopa nos i dok se mršti - baš poput svakog dječaka svoje dobi.

Nakon što je Đoković pobijedio australskog tenisača sa 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3) dopustio je malenom princu da pridrži prestižni trofej.

Srpski tenisač rukovao se s princom Williamom i mladim članom kraljevske obitelji, nakon što je njegovo ime po sedmi put dodano na ploču s počastima u All England Clubu. U jednom trenutku Novak je Georgeu koji je podignuo palčeve u znak odobravanja, dao u ruke veliki pehar. 'Malo je težak!', rekao je princ i vratio ga majci.

'Nemoj to ispustiti', rekao je sinu princ William dok je Kate pažljivo pridržavala pehar koji je na kraju ponovno završio u sigurnim rukama kod Đokovića.