VJERNI LJUBIMCI

Slavni parovi uljepšali su svoj dom novim četveronožnim prijateljima i ne kriju sreću

11.07.2019 u 16:09

Bionic
Reading

Da se ne kaže se bez razloga 'pas čovjekov najbolji prijatelj' potvrdili s ovih dana holivudski par Eva Mendes i Ryan Gosling te australska ljepotica Nicole Kidman koji su obožavateljima predstavili svoje nove četveronožne ljubimce

'Ako ste u potrazi za novim čupavim članom obitelji, udomljavanje je sjajna opcija. Toliko malih stvorenja čeka u nadi da će jednoga dana pronaći dom. Također ako niste u mogućnosti imati psa no volite životinje, vaša će donacija uvelike pomoći svim psima koji su na ulici ili pak završe u skloništima gdje ih uspavaju', napisala je na svom Instagram profilu glumica Eva Mendes i pritom predstavila svog novog prijatelja i člana obitelji.

'Ovo je Lucho, naš novi član obitelji', napisala je u nastavku pored neodoljive fotografije sivog dobermana, rijetke vrste koja neodoljivo izgledom podsjeća vajmarskog ptičara.

Mendes i njezin partner Ryan Gosling oduvijek su veliki ljubitelji životinja, a tu su ljubav prenijeli na svoje dvije kćeri Lee i Esmeraldu. Tako smo slavnog zavodnika već imali prilike vidjeti u šetnji s novim članom obitelji.

Slavna glumica kubanskih korijena prije je posjedovala belgijskog ovčara Huga koji je uginuo 2014. Godine, a Ryan je bezuvjetno volio svog Georgea, crnog Cane Corsa koji ga je u prosincu 2016. napustio u 17. godini.

Istovremeno svog je novog četveronošca na društvenim mrežama pokazala i glumica Nicole Kidman. Ona je pak izabrala nešto manju vrstu, smeđu pudlicu koju u posljednje vrijeme ne ispušta iz ruku.

'Moje prvo štene. Zapravo moj prvi pas. Čekala sam na ovo cijeli život', poručila je razdragana Kidman. Cijela njezina obitelj iznimno se razveselila odluci da nabave kućnog ljubimca, a posebno kćerkice Rose i Faith.