PRONAŠLI SAVRŠENOG SUROGATA

Slavni par očekuje treće dijete - zamjenska majka je trudna

06.09.2017 u 21:36

Bionic
Reading

Zamjenska majka koju su supružnici Kanye West i Kim Kardashian West unajmili kako bi na svijet donijela njihovo treće dijete je trudna, potvrdio je časopisu People izvor blizak obitelji

Kim je mjesecima tražila zamjensku majku prije nego što je pronašla savršenog kandidata, a za pomoć pri pronalaženju zdrave žene angažirala je i jednu specijaliziranu agenciju.

'U proces traženja potpuno su se uključili oboje supružnika, a potraga je potrajala jer žele da sve protekne savršeno i stvore sve preduvjete da beba bude zdrava', rekao je izvor časopisu People.

Kako bi izbjegli sve moguće komplikacije, Kim je propisala idealan način prehrane zamjenske majke, kao i zabranjene namirnice, a sve kako bi bili sigurni što je beba konzumirala prije nego što se rodi.

Tridesetšestogodišnja Kim i četiri godine stariji Kanye vjenčali su se u svibnju 2014. i roditelji su četverogodišnje North i 21-mjesečnog Sainta.

Kim ih je oboje rodila prirodnim putem, no zbog velikih problema s posteljicom (placenta accreta) tijekom obje trudnoće, nova bi trudnoća za nju predstavljala veliki rizik pa se par odlučio proširiti obitelj koristeći zamjensku majku.

  • +11
Kim Kardashian, sva trudnička izdanja Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell