fanovi je osudili

Kim Kardashian na udaru: Kćerkicu odjenula u haljinu s korzetom

13.07.2017 u 12:12

Bionic
Reading

Najpoznatija reality zvijezda današnjice Kim Kardashian poznata je po svom ponekad vrlo ekstremnom načinu odijevanja. Uska i pripijena odjeća, nerijetko i u premalim veličinama, svakodnevica je sestara Kardashian, no što kada taj trend počnu primjenjivati i na svojoj dječici

Gdje je granica dobrog ukusa i kada zapravo treba stati, pitaju se fanovi koji su posljednjih dana oštro kritizirali najstariju sestru iz klana Kardashian.

Naime Kim je svojoj četverogodišnjoj kćerkici prije nekoliko dana odjenula vrlo neobično izdanje. Narančasta satenska haljinica s ušivenim korzetom na malenoj North West ubrzo nakon objave na Instagramu izazvala je pravu pomutnju. 

@kimkardashian Kitties🐱❤️ #kuwtk #kardashian #jenner #kimandnorth #northwestisbest #kitten

A post shared by Keeping Up With Da Kweens (@keepingupwithdakweens) on

Zbog napada obožavatelja koji su preplavili internet i osudili majku, smatrajući da je način odijevanja kćeri neprimjeren i previše provokativan, i sama se Kim ubrzo obratila javnosti i imala potrebu opravdati.

'Nikada ne bih svoju kćer obukla u pravi korzet! Haljina koju sam kupila zapravo je pamučna i ukrašena tako da nalikuje korzetu. To je samo dekoracija', napisala je ispod videa u kojem je snimila spornu haljinu s lažnim korzetom.

Nakon toga postavila je i fotografiju na kojoj se jasno vidi da to nije stvarni korzet, ispod koje je napisala: 'Ova haljina koju nisam sama dizajnirala, nego kupila, nije korzet, već dodatno ušivena tkanina s prednje strane i mislim da je zaista slatka.'

Inače malena se North već istakla nekolicinom skupocjenih outfita u koje ju je majka odjenula, koje si danas rijetko tko može priuštiti, a trend odijevanja djece u moderna i često nespretna izdanja zavladao je Hollwoodom. 

North West i Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako smo prvo to mogli primijetiti kod glumice Katie Holmes, koja je tada vrlo mladoj Suri dopuštala cipelice s potpeticom, a i Beyonce je ponekad znala šokirati izborom odjeće za svoju kćerkicu. 

Didn't think it would happen this soon...my baby girl stealing my shoes. At least she has good taste #Balenciaga 😂😂😂

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on