‘RAZUMIJE SAMO TKO GA IMA’

Renata Sopek otkrila čijih fotki ima najviše u mobitelu

25.11.2018 u 21:01

Bionic
Reading

Voditeljica, instruktorica fitnesa, vlasnica portala Ultrafit i stručnjakinja za odnose s javnošću Renata Sopek podijelila je sa svojim fanovima na Instagramu jednu malu tajnu

Nakon ljetnog odmora, na kojem je između ostalog tijelo ukrasila četvrtom tetovažom, Renata Sopek našla se ponovo na malim ekranima. Prihvatila je poziv i sudjelovala je u emisiji 'Život na vagi: Late night'.

Tom prilikom nam je izjavila: 'Kolege s RTL-a su mi ponudili projekt koji mi se sadržajno svidio jer je jako zabavan i opušten koncept te objedinjuje sve što i inače promoviram, a vezano je uz pozitivne životne navike. Bavimo se ozbiljnim temama i problemima, ali smo jako pozitivni'.

  • +12
Renata Sopek na plaži Copacabana uživa u sunčanju Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu Sopek je postavila jednostavno pitanje svojim sljedbenicima: ‘Što mislite, čijih fotki u mobitelu imam najviše?’

Pogled na objavu daje jasno do znanja da se radi o njenom kućnom ljubimcu, a s obzirom da istu ‘sudbinu’ dijeli gotovo svaki vlasnik kućnog ljubimca nije neočekivano da su je fanovi u komentarima zasuli istim priznanjima.