ZA 'SKIDANJE' SPREMNI

Redoviti su gosti u teretani, trče, plešu: Evo kako vježbaju poznati Hrvati

15.03.2019 u 11:14

Bionic
Reading

Da je vježbanje važno za dobar izgled i zdravlje znaju već i ptice na grani, jer osim što se vježbanjem čuva zdravlje, potiče se i samopouzdanje, energija, kao i sreća. Budući da se bliže sve topliji dani i razdoblje kada se više ne može skrivati iza odjeće, za vježbanje i takav lifestyle naprosto nikada nije kasno. To znaju i naši poznati. Neki vježbaju cijele godine, a drugi su tek odlučili 'istesati se'

Slavne dame s malih ekrana i hrvatski macho frajeri konstantno su izloženi javnosti. Nekima su uzor, nekima glavna tema kritika. No, u svakom slučaju ne prolaze neprimjećeno. Ovo su neki od primjera kako poznate Hrvatice i Hrvati održavaju besprijekoran izgled.

Danijela Dvornik preporodila se i transformirala svoje tijelo otkako je potpuno promijenila načine prehrane i počela vježbati. S rezultatima vježbanja voli se pohvaliti svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

'Od kada radim sa trenerom, puno je bolje jer nikada ne bih mogla sama sebe upregnuti kao što to on čini. Osjećam napredak od prvog treninga. Obožavam ovo mučenje na neki mazohistički način', poručila je u zadnjoj objavi.

Tony Cetinski se nedavno odlučio da tijelo dovede u formu. Izjavio je kako na koncetima više ne može skakati kao nekad, a prijavio se na On line izazov Marija Mlinarića 'MM trening – 25 dana izazov' koji potiče zdrav način života. Ovih dana u šibenskom Solarisu odradio je prve treninge s trenerom koji je zajedno sa Sanjom Žuljević vodio brigu o kandidatima emisije 'Život na vagi'.

Glumica Ana Gruica Uglešić, koja je prije dvije godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu, zadnjih pola godine bavi se jogom, odlazi u teretanu, a nedavno se odlučila isprobati dijetu koju je osmislio Dodd Romero, osobni trener pjevačice Jennifer Lopez. No ne namjerava nastaviti s takvom prehranom jer je vrlo rigorozna, ali svoje uspjehe u redovitom vježbanju i dalje će pokazivati svojim fanovima na Instagramu.

Sredinom prošlog mjeseca Zoran Šprajc odlučio je promijeniti životne navike koje su mu prikupile čak 125 kilograma. Uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira sa svojom labradoricom poručio je da se mora početi više kretati i promijeniti prehrambene navike: 'I njoj i meni se nabralo kila pa smo odlučili to zajedno riješiti. Više šetnje i kretnje, manje jela i pila, preko vode do slobode i deset kila u deset tjedana manje. Ja krećem sa 125, a za damu nije pristojno govoriti'.

Šprajc je nakupljenim kilogramima odlučio pokazati zube i krenuti u borbu 'protiv njih', a to dokazuju i fotografije i videa s kojima je poručio kako planira u deset tjedana smršavjeti deset kilograma.

Jedna od najseksi Hrvatica, Renata Sopek oličenje je lijepe figure i aktivnog načina života. Osim vlastitih fitness treninga, ova lijepa dama bavi se plesom, zumbom i funkcionalnim treningom. Nedavno je pokazala video na kojem radi trbušnjake i to praktički - u zraku. Sjedi zakačena za vreću za boks, ali s obzirom na to da se većina nas jedva digne s poda, a kamoli iz tog položaja, ovo predstavlja hvalevrijedan položaj za vježbanje.

Bivša voditeljica, danas dio PR tima RTL-a Antonija Stupar Jurkin jedna je od onih koja često voli pokazivati svojim pratiteljima da redovito naporno vježba te vodi brigu o prehrani.

View this post on Instagram

#boljaverzijamene

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin) on