VELIKA OBITELJ Baldwin

Slavni glumac ponosno pozirao sa svih svojih sedmero djece

08.10.2023 u 20:38

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Alec Baldwin ima veliku obitelj na koju je jako ponosan: sa svojom suprugom Hilarijom ima sedmero djece, a iz braka s Kim Basinger ima i 27-godišnju kćer Ireland

Alec i Hilaria Baldwin sa svojim su se mališanima uputili na Međunarodni filmski festival u Hamptons.

Alec (65) i Hilaria (39) poveli su svoju djecu s kojom su veselo pozirali na crvenom tepihu.

Carmen Gabriela (10), María Lucía Victoria (2), i Ilaria Catalina Irena (1), sinovi Rafael Thomas (8), Leonardo Ángel Charles (7), Romeo Alejandro David (5) i Eduardo 'Edu' Pao Lucas (3) bili su oduševljeni događanjem i naravno vrlo uzbuđeni.

Atraktivna instruktorica joge je u naručju nosila njihovo najmlađe dijete, Ilariju koja je prošlog mjeseca proslavila svoj prvi rođendan, dok je ostalu djecu pokušavala držati na jednom mjestu.

Brojna obitelj Baldwin pojavila se na festivalu nakon što je Hilaria dan prije na Instagramu detaljno opisala kako izgleda uputiti na počinak najmlađe članove svoje brojne obitelji.

'Radim na tome da natjeram djecu da spavaju cijelu noć u svojim krevetima. Trenutno koristim kombinaciju posebne budilice koja mijenja boje kad je jutro, monitora preko kojeg mogu razgovarati s njima, ako me trebaju samo da ih umirim noću, i dobre stare opcije s nagradama zvjezdicama', dodala je Hilaria koja je zatim svoje pratitelje upitala za savjete. Povodom prvog rođendana njihove najmlađe djevojčice, ponosna mama je na Instagramu objavila zanimljiv video, koji uključuje njezinu snimku nedugo nakon rođenja u bolnici, zajedno s fotografijama njezinih šestero braće i sestara.

Hilaria je u svom opisu napisala i da slijedi 'posebnu tradiciju' sa svojim kćerima, gdje ih 'fotografira na njihov prvi rođendan u istoj haljini'.

'Sretan 1. rođendan Ilaria Catalina Irena. Toliko energije, zabave i akcije u tom malenom tijelu! Puno te volimo i sretni smo što tvoja jedinstvena duša blagoslovi naše živote', dodala je ponosna mama koja je u braku s Alecom od 2012. godine.