VINCENT CASSEL

Slavni francuski glumac i bivši suprug Monice Bellucci posljednjom objavom nikoga nije ostavio ravnodušnim

14.09.2020 u 14:28

Bionic
Reading

Francusku zvijezdu na Instagramu prati 1,1 milijun obožavatelja, a osim po ulogama, javnosti je poznat po svom propalom braku s prelijepom Monicom Bellucci, s kojom je dobio dvije kćeri. Upravo sa starijom mezimicom, 16-godišnjom Devom, snimio je fotografiju za pamćenje

Crno-bijela fotografija, na kojoj su u prvom planu slavni otac i kći, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Riječ je o fotografiji koju je na Instagramu objavio 53-godišnji Vincent Cassel, jedan od najomiljenijih francuskih glumaca, koji je svojim ulogama odavno prerastao popularnost u domovini i stekao planetarnu slavu, a na kojoj pozira s najstarijom kćerkom Devom.

16-godišnjakinju je dobio u braku s Monicom Bellucci, a osim nje imaju 10-godišnju Leonie. Ponosni otac fotografiju je objavio upravo povodom 16. rođendana Deve Cassel, koju, zbog njezine ljepote, nazivaju kopijom slavne majke, jedne od najljepših žena svijeta. Upravo zahvaljujući izgledu, ali i poznatom prezimenu, Deva Cassel već ima unosne modne ugovore, a postala je i muza Dolce&Gabbane.

I dok na fotografiji, na kojoj se otac i kći dodiruju čelom, Deva gleda ravno u oca, on je pogled spustio, a uz nju je napisao: 'Čestitam ti ljubavi' i dodao hashtag 'moj broj jedan'. Iako nije od onih koji svoju intimu rado dijele s obožavateljima, ovoga je puta ipak popustio, posebice nakon što je lice mlade Deve odavno po plakatima diljem svijeta.

Osim Deve i Leonie, s drugom suprugom, manekenkom Tinom Kunakey, Vincent Cassel ima jednogodišnju kćerkicu Amazoniju.