MARIA ŠARAPOVA

Slavna Ruskinja podiže temperaturu u bikiniju

02.11.2017 u 13:19

Bionic
Reading

Lijepa tenisačica oduvijek je privlačila pažnju svojim atraktivnim izgledom, no posljednjim fotografijama u bikiniju Maria Šarapova ponovno je podsjetila zašto je s razlogom svrstavaju u najseksi sportašice svijeta

Atraktivna Ruskinja Maria Šarapova osim zavidnih sportskih rezultata, pažnju javnosti privlači i atraktivnim izgledom. Tako ju trenutno preko društvenih mreža možemo pratiti kako uživa na tropskoj destinaciji u suncu, moru i dobrom društvu.

S prijateljicama se zabavlja i opušta, ali pritom ne zaboravlja ni na naporne treninge koji su neizostavna rutina svakog profesionalnog sportaša.

🌊☀️

Objavu dijeli Maria Sharapova (@mariasharapova)

Maria Šarapova upravo strogoj disciplini može zahvaliti i na savršenoj figuri koju je sada posebno istaknula  u minijaturnom crnom bikiniju i izazvala pravu lavinu komplimenata. 

Njezinu objavu u kupaćem kostimu, pri čemu u oči najviše upadaju savršeno isklesani trbušni mišići, oduševljeno je 'lajkalo'  gotovo 53 tisuće ljudi.

Osim toga, 30-godišnja plavuša pohvalila se i kratkim videom u kojem je pokazala svoje plesno umijeće.

Walking reggae boombox. I forgot how good 'off duty' feels. 💃🕴🏻💃🕴🏻💃🕴🏻

Objavu dijeli Maria Sharapova (@mariasharapova)

Zavodljivim pokretima, vitkim nogama i veselom atmosferom razveselila je svoje brojne pratitelje na Instagramu. 

Inače, Šarapova uz tenis strastveno voli i modu je i ovoga puta na plaži pokazala svoj ležeran imidž koji vodi k minimalističkom stilu. 

Outfit za plažu sveo se za nepogrešivu kombinaciju bijele lanene košulje, slamnatog šešira iste boje i neupadljivi zlatni lančić.

Just spoke at @adage's summit conference in redddd 💃

Objavu dijeli Maria Sharapova (@mariasharapova)