ODMOR U LOS ANGELESU

Novak Đoković u opuštenoj atmosferi: Što će reći Jelena?

06.03.2017 u 18:47

Bionic
Reading

Najpoznatiji srpski tenisač Novak Đoković snimljen je kako napušta restoran u Los Angelesu u društvu prijatelja, no budnom oku paparazza nije promaknula ni Đokovićeva sportska kolegica Maria Šarapova. Iako Đoković i Šarapova nisu napustili restoran u isto vrijeme, nagađa se da su tenisač i tenisačica večerali skupa

Jedan od najboljih tenisača na svijetu Novak Đoković poraz na turniru u Acapulcu, u kojem je izgubio u četvrtfinalu od Australca Nicka Kyrgiosa, liječio je kraćim odmorom u Los Angelesu, a snimljen je kako u društvu prijatelja napušta tamošnji restoran u kojem je u isto vrijeme bila i lijepa ruska tenisačica Maria Šarapova.

Jesu li Đoković i lijepa Ruskinja bili u istom društvu, možemo samo nagađati jer su ga napustili odvojeno.

Zanosna plavokosa 29-godišnjakinja blistala je u jednostavnom i ležernom outfitu koji je istaknuo njezinu vitku figuru i duge noge. Dok je Šarapova napustila restoran sama, dobro raspoloženi Đoković izašao je u društvu prijatelja.

Blue Jeans And Rock N Roll

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Zanimljivo je i to da je prije godinu dana poznati tenisač također boravio u Los Angelesu, a ni tada nije prošao nezamijećeno. Naime, srpska je sportska zvijezda tada snimljena u društvu prelijepe Indijke Deepike  Padukone, za koju se šuškalo da mu je puno više od prijateljice.

Ni lani, a ni ove godine Đokoviću u Los Angelesu društvo nije pravila supruga Jelena jer je u drugom stanju i ima pune ruke posla s brigom oko sina, ali i vođenjem zajedničkog restorana i zaklade.

Lijepa Jelena nedavno se našla u središtu pozornosti jer je na Đokovićevom profilu na Facebooku objavljena neugodnost s treninga koju je zabilježila upravo ona, a mnogi su je protumačili kao njezin bijesni ispad i svađu. Međutim drugi tenisač svijeta demantirao je to kazavši kako je riječ o nesporazumu i da je cijela stvar prenapuhana.