ARIANA GRANDE

Slavna pjevačica šokirala: 'Jako sam bolesna, još uvijek pokušavam doznati što se događa s mojim organizmom i zdravljem'

17.11.2019 u 19:12

Bionic
Reading

Mlada glazbenica koja obara sve rekorde slušanosti te se nalazi na vrhu popularnosti na društvenim mrežama, ovih je dana rastužila vojsku obožavatelja informacijom o svom zdravstvenom stanju zbog čega će možda biti primorana otkazati turneju

Samo dan uoči svog koncerta u Kentuckyju, pjevačica Ariana Grande završila je u bolnici na pretragama i promatranju zbog zdravstvenih problema s kojima se nosi već neko vrijeme. Putem svog Instagram profila o svemu je obavijestila obožavatelje te kazala da će možda zbog svega biti primorana otkazati koncert i nadolazeću turneju.

Prvi puta svoje je koncerte na Floridi 26-godišnja pjevačica otkazala još u svibnju, a tada se njezinu stanju pripisala alergija te naknadno mentalni problemi i PTSP.

‘Dragi svi, još uvijek sam jako bolesna. To traje od posljednjeg koncerta održanog u Londonu. Ne znam kako je to moguće, ali vrat i glava me ne prestaju boljeti. Možda sam zvučala dobro, ali bolovi su veliki. Tijekom nastupa na pozornici često ostajem bez zraka. Na pretragama sam i doktori pokušavaju doznati što se događa s mojim organizmom i zdravljem. Činim sve kako ne bi morala otkazati sutrašnji koncert ali to više nije u mojoj moći’, napisala je između ostalog mlada glazbenica za kojom ludi teen generacija.

Zahvalila se unaprijed svima na razumijevanju te poručila da se majka i prijatelji dobro brinu za nju.

View this post on Instagram

the love of my life

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Inače, pop glazbenica nedavno je oborila sve rekorde slušanosti, a postala je jedna od najutjecajnijih osoba na društvenim mrežama. Osim toga pretrpjela je mnoge privatne probleme. Njezin bivši dečko nedavno je preminuo od predoziranja, a nedugo nakon toga prekinula je zaruke s komičarom Petom Davidsonom.