OSKUDNA CRNINA

Ariana Grande našla se na meti kritika zbog kratke haljinice na sprovodu

01.09.2018 u 16:24

Bionic
Reading

Slavna 25-godišnja pjevačica Ariana Grande zbog svog odabira crne haljinice za sprovod Arethe Franklin u Detroitu dobila je niz loših kritika na društvenim mrežama

Dobro je poznato da je legendarna Aretha Franklin smatrala Arianu Grande odličnom pjevačicom. Stoga ne čudi da je baš Ariana Grande pjevala '(You Make Me Feel Like) A Natural Woman' na oproštaju od Arethe Franklin, no mnogima se nije svidio njen izbor odjeće za tu priliku.

  • +8
Poznati na ispračaju Arethe Franklin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ariana Grande za sprovod je odjenula crnu haljinicu koja joj nije sezala ni do koljena.

'Ariani Grande je kosa duža od haljine koju je odjenula', netko je napisao.

Mnogi smatraju kako je prekratka haljina koju je pjevačica odjenula bila vrlo neukusna, te da odražava manjak poštovanja. No, dosta ljudi je stalo i u obranu Ariane Grande.

'Ariana Grande odlično je pjevala. Aretha ju je voljela. I Bog zna da nije prva koja je odjenula kratku haljinu na sprovod', napisao je netko na društvenoj mreži.

Dodatna neugodnost za mnoge bilo je i ponašanje biskupa Charlesa Ellisa III.

'Kad sam vidio da je Ariana Grande na programu pomislio sam da je u pitanju nešto novo sa jelovnika Taco Bella', biskup Ellis neukusno se našalio, a zatim joj je stavio ruku oko struka kako bi joj se ispričao.

'Djevojko, dozvoli mi da ti dam poštovanje koje zaslužuješ. Jeste li uživali u ovoj ikoni? I ona je ikona', rekao je biskup Charles Ellis i pozvao publiku na pljesak.

Mnoge je zasmetalo gdje su tijekom zagrljaja bili biskupovi prsti za što se on kasnije javno ispričao, kao i za neukusnu šalu.

  • +7
Ariana Grande Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia